Connect with us

Știri

Raed Arafat, declaraţie OFICIALĂ despre moartea Stelei Popescu

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a detaliat intervenția care a avut loc la domiciliul Stelei Popescu.

Arafat spune că decesul a survenit cu mult timp înainte. Prima ambulanță a ajuns la domiciliul Stelei Popescu la ora 15:40.

„Apelul la 112 a fost primit la ora 15:32. Au fost trimise două mașini: una de prim ajutor și una de terapie intensivă de la spitalul Floreasca, ce a ajuns prima în aproximativ opt minute de la apel. Din păcate, colegii de pe mașina respectivă nu au avut ce face. Decesul survenise cu mult timp înainte. A fost anunțată poliția și constatat decesul”, a explicat Raed Arafat.

Citeşte şi Ce au descoperit medicii SMURD la locul decesului Stelei Popescu

Stela Popescu a murit în data joi, 23 noiembrie 2017. Informația a fost confirmată și de viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, dar și de reprezentanții SMURD.

„Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale“, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, conform celor de la Adevărul.

Și Aurelian Bădulescu, viceprimar al municipiului București, a confirmat această informație tristă. Vecinii au sunat la 112 pentru că actrița nu răspundea la ușă și s-au gândit că s-a întâmplat ceva rău.

Conform informațiilor disponibile până acum în presă, se pare că actrița a fost găsită fără suflare în propria locuință. Se pare că actrița nu s-ar fi simțit bine în ultimele zile. Ea urma să împlinească 82 de ani în luna decembrie.

În vară, Stela Popescu a mărturisit că suferă de diabet și era nevoită să ia niște medicamente “jumătate de oră pe zi”

Stela Popescu (n. 21 decembrie 1935, s. Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia) a fost o actriţă română de teatru, film şi televiziune. A realizat cupluri celebre alături de Ştefan Bănică şi Alexandru Arşinel. Stela Popescu, Doamna Teatrului de Revistă a reuşit să se menţină în topul celor mai iubiţi actori ai scenei româneşti timp de bine de jumătate de veac.

Te-ar putea interesa și: Reacția lui Mihai Bendeac după moartea Stelei Popescu

Mihai Bendeac regretă moartea Stelei Popescu. Deși s-au certat în ultimele săptămâni, Bendeac a scris cuvinte frumoase după ce a aflat că doamna teatrului românesc s-a stins din viață.

”Astăzi, s-a reunit cel mai bun, frumos și fermecător cuplu de artiști din istoria României. Drum bun, doamna Stela. Mulțumim!”

Alături de această postare, actorul a postat și o fotografie în care Stela Popescu apare alături de actorul Ștefan Bănică, tatăl lui Ștefan Bănică Jr..

Într-un inteviu recent, Stela Popescu a mărturisit că că nu îi place deloc stilul actoricesc al lui Mihai Bendeac (34 de ani) deşi „a auzit că a fost un student eminent“, precizând chiar că „orice prost de pe stradă poate face ceea ce face el“. Într-un răspuns pentru fanii lui, actorul a comentat afirmaţiile şi l-a jignit pe partenerul de scenă al actriţei, Alexandru Arşinel, scrie realitatea.net.

Puțini știu că Stela Popescu a fost bolnavă. Marea actriță a teatrului românesc avea diabet zaharat.

Actrița care s-a stins pe 23 noiembrie în curtea casei sale a povestit despre această afecțiune în cartea ei de bucate.

Actriţa a dezvăluit într-o carte de bucare pe care a scris-o că suferă de diabet. „Apropo de dulce. Cum naiba oi fi având eu diabet, când n-am abuzat niciodată de dulce? Cică nu numai de la prajiturele se declanşează «măgarul ».

Citeşte şi Stela Popescu a murit! Cine îi va moşteni toată averea

 

Citeşte şi Reacția CATENA după ce Stela Popescu a murit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top