Connect with us

Știri

Andres Iniesta de la FC Barcelona se RETRAGE! Fotbalistul a făcut anunțul trist

Andres Iniesta, mijlocaşul şi căpitanul echipei FC Barcelona, crede că turneul final al Cupei Mondiale din Rusia va fi probabil ultima competiţie la care va evolua alături de selecţionata Spaniei, precizând totodată că nu a luat încă o decizie în privinţa unui eventual transfer în China.

„Pentru acest moment şi prin forţa vârstei, va fi probabil ultima mea apariţie în selecţionată, dacă Dumnezeu vrea. Este puţin similar cu ceea ce mi se poate întâmpla la club. Nu vreau să mă aflu într-un loc doar pentru a face figuraţie”, a explicat jucătorul, în vârstă de 33 ani, într-un interviu acordat postului spaniol de radio Cadena Ser.

Iniesta, a cărui posibilă plecare în China a fost evocată recent de presa iberică, a indicat că nu a luat încă nicio decizie în această privinţă.

„Dacă rămân, va fi pentru că mă simt la 200% în toate privinţele, iar dacă voi pleca, va fi pentru că voi considera că nu mai sunt capabil”, a spus căpitanul Barcelonei.

„Este un moment care va veni, mai devreme sau mai târziu. Nu m-am decis încă„, a insistat Iniesta, care va informa conducerea Barcelonei în legătură cu decizia sa înainte de 30 aprilie.

În toamna anului trecut, emblematicul coordonator de joc al grupării de pe Camp Nou a semnat un contract pe „viaţă” cu clubul său formator, practică extrem de rară în fotbalul profesionist şi care îi permite să aleagă el însuşi momentul în care doreşte să o părăsească pe FC Barcelona.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Șase sportivi români, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Doha

Federaţia Internaţionale de Gimnastică anunță participarea României cu şase sportivi la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Doha (Qatar), programată în perioada 21-24 martie.

La masculin vor concura Vlad Bogdan Cotuna (sol, paralele, bară fixă), Adelin Kotrong (sol, cal cu mânere, sărituri), Andrei Ioan Groza (cal cu mânere, bară fixă) şi Andrei Vasile Muntean (inele, paralele).

În concursul feminin, pentru România vor evolua Anamaria Ocolişan (la paralele, bârnă şi sol) şi Nica Ivănuş (bârnă şi sol).

Competiţia, la care şi-au anunţat participarea gimnaşti din circa 40 de ţări, va fi un test pentru organizatori în perspectiva Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică din luna octombrie.

CITEȘTE ȘI:Cristiano Ronaldo: „Nu există altul mai bun decât mine”. Ce titlu a primit

Xavi Alonso, la un pas de a fi închis! Ce a făcut celebrul fotbalist

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top