Connect with us
Bărbații reținuți pentru furturile de mașini din Pantelimon au fost puși sub control judiciar

Știri

Bărbații reținuți pentru furturile de mașini din Pantelimon au fost puși sub control judiciar

Cei patru bărbaţi reţinuţi joi pentru furturi din maşini pe raza oraşului Pantelimon vor fi cercetaţi sub control judiciar, informează IPJ Ilfov.

Măsura a fost dispusă pentru 60 de zile.

Unul dintre cei patru bărbaţi a fost reţinut zilele trecute şi de poliţiştii de la IPJ Ialomiţa pentru aceleaşi suspiciuni de furt, însă a fost lăsat în libertate de procurori, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Joi, poliţiştii ilfoveni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat patru percheziţii domiciliare în localitatea Moviliţa, judeţul Ialomiţa.

Din cercetări a reieşit că persoanele bănuite ar fi sustras în data de 9 aprilie bani şi carduri bancare dintr-un autoturism parcat într-o zonă de agrement de pe raza oraşului Pantelimon, în apropierea pădurii Pustnicu.

Citește și: Jaf la Muzeul Kitsch-ului din București! Ce au furat acești tineri!

Cardurile sustrase ar fi fost utilizate pentru cumpărarea de produse, până în limita de 100 de lei.

De la domiciliile percheziţionate a fost ridicat un autoturism, care ar fi fost folosit în săvârşirea infracţiunii şi a fost adus la sediul Poliţiei pentru cercetări.

Prejudiciul estimat în cauză este de 6.000 de lei.

Activităţile premergătoare percheziţiilor au fost efectuate în colaborare cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

Te-ar putea interesa și: Jafurile din Sinești: Trei suspecți, reținuți. Ce a decis ministrul Carmen Dan

Cazul jafurilor din Sinești a intrat în atenția presei, după ce mai mulți șoferi care au trecut prin zona localității ialomițene s-au plâns că au fost furați și chiar atacați de clanurile locale de romi, după ce parcau mașinile în zonă.

Poliţia Română a anunţat că în urma cazurilor „jaf la drumul mare” de la Sineşti a fost propusă de MAI declanşarea cercetării prealabile faţă de şeful IPJ Ialomiţa, comisarul Cristian Ivan  şi de alţi opt poliţişti din cadrul Inspectoratului.

Ministrul Afacerilor Interne (MAI) a aprobat propunerea Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) de declanşare a procedurii cercetării prealabile faţa de cei aflați în cauză.

Controlul a vizat atât activitatea managerială, dar şi modul de îndeplinire a sarcinilor şi atribuţiilor specifice poliţiştilor din cadrul IPJ Ialomiţa. Citește continuarea AICI.

1 Comment

1 Comment

  1. Euuu

    2018-05-12T07:09:51+03:00 at 7:09

    Furturile „din” masini jurnalistilor nu „DE” masini

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top