Connect with us
Bianca Dragușanu a făcut anunțul! Schimbări la "Te vreau lângă mine" !”Poate că voi nu v-ați despărțit încă...”

Știri

Bianca Dragușanu a făcut anunțul! Schimbări la „Te vreau lângă mine” !”Poate că voi nu v-ați despărțit încă…”

Bianca Drăgușanu a început emisiunea de vineri puțin diferit, aceasta părea nerăbdătoare să le spună fanilor noua veste! Prezentatoarea „Te vreau lângă mine” a anunțat că, începând de lunea viitoare, regulile show-ului matrimonial se vor schimba radical.

Însă aceasta nu a vrut să dezvăluie nimic mai mult, lăsând fanii în suspans.

Astfel, telespectatorii vor avea surpriza să urmarească cum se înfiripă poveștile de dragoste dintre oameni, însă sub o altă formă.

„Am sa va anunt ceva foarte important. Astazi, pentru multi este ultima zi de scoala. Cine a muncit tot anul, a invatat, s-a straduit, a corectat ce a gresit, promoveaza astazi.

Cine nu, ramane repetent. Eu cred ca in fiecare zi ar trebui sa va revizuiti atitudinea. Sa aveti grija la limbaj, sa va concentrati pe scopul vostru, care este obiectivul pnetru care ati decis sa participati la emisiune.

Care sunt indignările Biancăi

Ati venit aici pentru a va gasit sufletul pereche, ati venit aici pentru a avea o sansa in plus sa cunoasteti alti oameni.
In ce s-a transformat sederea voastra aici? Intr-un lung lant de scandaluri si barfe.

Este plin de „fantome” ale trecutului in acest platou. Asta ne dorim cu adevarat? Poate ca voi nu v-ati despartit inca de trecut. Casa de iubirii va redeveni casa iubirii, iar platoul emisiunii Te vreau langa ine va fi reumplu cu iubire.

Cum vom face asta?

Citește și: Ce face Bianca Drăgușanu să fie iertată! ”Certurile în cuplu sunt inevitabile…”

Incepand de luni, nimic din ce este acum si aici nu va mai fi la fel. La modul general, orice sfarsit poate fi si un nou inceput, iar astazi este o editie cu totul si cu totul speciala. Sunt aici si participantii din casa iubirii.

Veti vedea ce urmeaza pana la sfarsitul emisiunii despre ce schimbare majora este vorba”, a spus Bianca.

1 Comment

1 Comment

  1. Ioana Mazilu

    2018-06-17T20:17:42+03:00 at 20:17

    Normal , o curva este in continua cautare de divertisment. Probabil ca urmatoarea tinta o sa fie cantaretul din platou sau alt alt credul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top