Connect with us
Carmen Dan este în doliu. Soțul Ministrului de Interne ar fi murit

Știri

Carmen Dan este în doliu. Soțul Ministrului de Interne a murit

Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne, Carmen Dan, a decedat marţi, potrivit unor surse din Ministerul de Interne. Cauzele morţii rămân încă necunoscute.

Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne Carmen Dan, a murit marţi, potrivit unor surse politice. Cauzele decesului nu sunt încă publice.

Reprezentanţii Ministerului de Interne au solicitat presei discreţie în acest caz şi au refuzat să dea mai multe detalii legat de producerea tragediei.

”Este o moarte suspectă la Videle. Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, care a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Nu prezenta urme de violenţă la nivelul corpului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, pentru Mediafax.

Potrivit ultimei declaraţii de avere a ministrului, Corneliu Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până la data de 31.05.2017, având un salariu anual de 60.000 de lei, informează aceeași sursă.

Carmen Daniela Dan, propusă de PSD pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne (MAI), a devenit senator la alegerile din decembrie 2016 şi a fost votată preşedinte al Comisiei Juridice din Senat, Ea a fost, din 2014, prefect al judeţului Teleorman.

Şi-a obţinut licenţa în drept la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, după ce a absolvit Facultatea de drept a Universităţii Ecologice Bucureşti.

Din decembrie 2010 până în iunie 2012 a fost director executiv la Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Judeţului Teleorman din cadrul Consiliului Judeţean, iar din iulie 2002 până în decembrie 2010, Carmen Daniela Dan a fost consilier juridic  la Serviciului Juridic şi Contencios din acelaşi Consiliu Judeţean.

Carmen Dan este în doliu după moartea soțului

Din noiembrie 2001 până în iulie 2002, a deţinut funcţia de „teller front office” la Raiffeisen – Agenţia Videle, iar din iulie 1996 până în noiembrie 2001, a fost referent la Banca Agricolă, Agenţia Videle.

Între septembrie 1990 şi iulie 1996, propunerea PSD pentru Ministerul Afacerilor Interne a fost  secretară la Şcoala generală nr. 3 Videle, iar în perioada martie – septembrie 1990, a fost secretară la Consiliul Provizoriu de Uniune Naţională (CPUN).

Carmen Daniela Dan s-a născut la 9 octombrie 1970, în Bucureşti şi a absolvit în 1989 Liceul de filologie-istorie Zoia Kosmodemianskaia din Capitală.

În iulie 2000 şi-a dat licenţa în drept la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, după ce a absolvit Facultatea de drept la Universitatea Ecologică Bucureşti. În perioada 2004 şi-a luat diploma de masterat în Managementul Afacerilor Publice Europene la la Academia de Studii Economice Bucureşti.

Citește și: Ministrul Dan, pe litoral: „Este important ca oamenii să ne vadă la datorie”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top