Connect with us
Ce se întâmplă la mormântul Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou de Magdalena Şerban

Știri

Ce a apărut de Crăciun la stația de metrou unde Alina Ciucu a fost ucisă de Magdalena Șerban

La jumătatea lunii decembrie, România era zguduită de o crimă înfiorătoare. Alina Ciucu, de doar 25 de ani, își găsea sfârșitul, după ce era împinsă de Magdalena Șerban în fața metroului, la stația Dristor.

Magdalena Şerban, arestată pentru crima de la metrou, are tulbărări de comportament şi nu-şi poate controla ieşirile violente. Ea mai încercase să o ucidă pe o tânără înainte, în același mod, dar la stația Costin Georgian. Din fericire, nu a reușit.

Alina Ciucu în statul ei natal Ostroveni, din judeţul Dolj. Familia îndurerată a condus-o pe ultimul drum pe fata a cărei viaţă a fost curmată de Magdalena Şerban.

Clopotele bisericii s-au auzit de la primele ore ale dimineţii din ziua de 15 decembrie, în localitatea unde a copilărit tânăra.

Alina plecase la Bucureşti cu ani în urmă, pentru a scăpa de sărăcie şi a-şi face un rost în viaţă. Îşi dorea nespus să-şi ajute financiar mama şi familia adoptivă.

De Crăciun, Alina nu a fost uitată. La stația de metrou Dristor au fost puse câteva flori și lumânări în memoria tinerei nevinovate care și-a pierdut viața mai devreme.

Magdalena Șerban nu a fost supusă unei evaluări psihiatrice

Deşi au trecut aproape două săptămâni de la teribila crimă din staţia de metrou Dristor 1, criminala încă nu a fost supusă unei expertize psihiatrice.

O expertiză presupune o perioadă de observare a acestei femei, dar, în momentul actual, ancheta primează în faţa acestei expertize. În primul rând, trebuie finalizate toate activităţile care presupun prezenţa şi răspunsurile ei.

Procurorul când va considera că nu va mai avea ce discuta, măcar o perioadă de timp cu ea, va solicita efectuarea expertizei.

De menţionat, în această perioadă când este sub observaţie, femeia va fi ruptă de anchetă, medicii bazându-se strict pe aspectele psihiatrice, nicidecum pe cele penale, a explicat, în direct, la emisiunea News Magazine de la Antena 3, expertul criminalist Dan Antonescu.

Magdalena Şerban nu recunoaşte nicio acuzaţie care i se aduce, în cazul atacurilor de la metrou. Chiar şi când a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere din staţiile Costin Georgian şi Dristor 1, a spus că nu ea a fost cea care le-a împins pe fete.

Chiar şi în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti a declarat că nu este vinovată şi a cerut plasarea în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

Te-ar putea interesa și: Cine este, de fapt, avocata criminalei de la stația de metrou DRISTOR 1. Ce detalii ies la iveală

Crima de la metrou de 12 decembrie ține atenția presei de peste o săptămâna de când aceasta a avut loc. În ciuda oprobiului public revărsat asupra făptașei, Magdalena Șerban, aceasta beneficiază prin lege de un avocat care să o reprezinte și să o apere în fața legii.

Această misiune i-a revenit Marinelei Rus Grigorie, avocat cu peste 18 ani de experiență. În ciuda faptului că nu și-a dorit acest caz, aceasta a fost obligată de lege să o reprezinte pe criminală.

“Nu sunt avocat ales, ci dat din oficiu. În seara crimei am fost anunțată că trebuie să mă prezint la Arestul Central. Dacă nu o făceam primeam amendă”, a afirmat avocata, conform Antena 3.

Ca să devii avocat din oficiu trebuie să te înscrii la Barou și primești astfel de dosare. Onorariile lor sunt de 460 de lei pentru fiecare inculpat asistat în cursul urmăririi penale și alți 460 de lei în cursul judecății, pe fiecare fază procesuală.

Citește și: Momentul în care a fost prinsă criminala de la metrou. Cum a fost recunoscută

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top