Connect with us
Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis, după ce s-a vorbit despre suspendarea președintelui

Știri

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis, după ce s-a vorbit despre suspendarea președintelui

Preşedintele României, Klaus Iohannis, aniversează miercuri, 59 de ani. În plin scandal legat de revocarea sau nu a procurorului șef al DNA, Președintele a decis să le transmită un mesaj românilor care îl urmăresc.

Miercuri seară, șeful statului a postat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj prin care a mulțumit tuturor pentru urările primite.

Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și că îmi sunteți alături!„, a scris Klaus Iohannis.

Președintele României s-a născut în Sibiu, la 13 iunie 1959.

Citește și: Liviu Dragnea anunță un nou “miting uriaș” al PSD și îl amenință pe Iohannis cu suspendarea!

M-am născut pe 13 iunie 1959, la Sibiu, într-o familie modestă de saşi transilvăneni. Deşi părinţii mei au emigrat în anii ’90 în Germania, eu am ales să rămân în Sibiu. Am urmat cursurile Facultăţii de Fizică din cadrul Universităţii «Babeş Bolyai» din Cluj Napoca.

Și, începând cu anul 1983, mi-am îndeplinit visul de a mă afla de cealaltă parte a catedrei la liceul în care am studiat. Am predat la mai multe şcoli şi licee din Sibiu, inclusiv la Colegiul Naţional «Samuel von Brukenthal», după care, până în anul 2000, am activat ca inspector general în acelaşi domeniu educaţional care mi-a adus cele mai mari satisfacţii”, se prezintă Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Președintele USR: „Când PSD va declanșa suspendarea Președintelui, toate etapele subsecvente, inclusiv referendumul, trebuie să fie realizate”

Ieri, Klaus Iohannis a declarat în cadrul unei conferințe de presă că a citit motivarea Curții Constituționale, încă că nu poate oferi încă un răspuns legat de revocarea Laurei Codruța Kovesi.

„Am citit motivarea deciziei CCR. Ca să nu apară o confuzie. Eu am spus de prima dată că o voi citi până o înțeleg foarte bine. Mai avem un pic de citit.

Citind această motivare au apărut câteva chestiuni care m-au făcut să evaluez anumite demersuri într-o nouă lumină. După o primă citire foarte atentă: vreau  să spun că în această etapă recunosc că motivarea aduce la suprafață mai multe întrebări decât clarificări. 

Klaus Iohannis crede că este nevoie de o luptă anticorupție

Toată dezbaterea a pornit în jurul luptei anticorupție, dacă atâția politicieni au fost nemulțumiți, se pune întrebarea dacă mai avem nevoie de luptă anticorupție. Răspunsul meu este da.

PSD incearca sa amputeze puterile președintelui României. De ce? Fiindcă președintele României evident că are în multe privințe alta părere decât majoritatea PSD din Parlament.

Am văzut această dorință, prima dată când s-a modificat legea ANCOM. A continuat discuția și la legile Justiției, unde puterea președintelui a fost diminuată.

Se pune întrebarea: Nu cumva aceste legi au fost modificate și pentru a diminua puterea președintelui? Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top