Connect with us
Ce a dezvăluit vecinul Elenei Udrea despre arestarea ei în Costa Rica: „Nu mi-am imaginat..”

Știri

Ce a dezvăluit vecinul Elenei Udrea despre arestarea ei în Costa Rica: „Nu mi-am imaginat..”

La câteva zile de la arestarea Elenei Udrea în Costa Rica, un vecin de-al acesteia a vorbit despre fostul Ministru al Turismului.

Încă de când a plecat din luna februarie din România, Elena Udrea a schimbat mai multe case de lux, iar ultima sa locuință se afla într-un imobil de lux din San Jose, capitala țării Costa Rica. De altfel, și chiria era una exorbitantă, însă Elena Udrea prefera să plătească mereu cash și să fie precaută la fiecare ieșire în oraș.

Vecinul Elenei Udrea spune că nu știa că fostul ministru fusese condamnat în România, notează antena3.ro.

„Nu știam nimic despre asta. Nu mi-am imaginat niciodată că poate fi vorba despre așa ceva. Costa Rica este foarte diferită, vine multă lume, nu îți poți imagina”, a spus vecinul Elenei Udrea, conform sursei citate.

Citește și: Va fi Elena Udrea extrădată? Ce spune avocatul Veronel Rădulescu

Pe 4 octombrie, Elena Udrea a fost reținută de către Interpol. La scurt timp, a fost reținută și Alina Bica, fosta șefă a DIICOT.

Avocatul său din România, Veronel Rădulescu, a dezvăluit ce i-a transmis clienta sa din Costa Rica:

M-a sunat şi acum câteva minute, dar până am ajuns la telefon a închis. Am vorbit vineri seară, discuţia m-a surprins placut, era optimistă, puternică, încrezatoare că lucrurile se rezolvă.

E importantă starea fizică şi psihică. Udrea a născut acum două săptămâni şi banuiesc că femeile care ne ascultă ştiu ce înseamnă un moment ca ăsta. Dacă la aceste transformari, traume, mai adăugam şi ca a fost încarcerată şi luată de pe stradă, trebuia să fie cazută.

Citește și: Cum arată închisoarea din Costa Rica în care stau Elena Udrea şi Alina Bica

E o femeie puternică şi reuşeşte să treacă peste momenetle astea grele”, a declarat Veronel Rădulescu la România TV.

Ce a făcut Interpolul în cazul Elenei Udrea

Mai mult, apărătorul Elenei Udrea a dezvăluit că Interpolul din Costa Rica a pus în executare mandatul internaţional transmis de autorităţile din România, prin intermediul Ministerului Justiţiei, însă „procedura de extrădare aproape că nici nu este declanşată”.

„A fost reţinută, a fost prezentată unui judecător de drepturii şi libertăţi, iar acest magistrat a dispus, aproape în mod automat, reţinerea ei pe 60 de zile, dar abia acum urmează să fie judecată speţa de un judecător propriu-zis, care să o audieze, să o lase să-şi expună argumentele, iar în zilele următoare, cel mult două, se va decide dacă rămâne în arest preventiv”, a mai declarat Veronel Rădulescu la România TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top