Connect with us

Știri

Celebrul astrolog Ion Burculeț, despre destinul lui Busu: „Intervenția medicului nu a fost întâmplătoare…”

Celebrul specialist în astrologie, Ion Burculeț, i-a făcut astrograma lui Florin Busuioc, cel care în urmă cu o săptămână a suferit un infarct imediat după ce a susținut un spectacol la Filarmonica din Craiova.

Prezentatorul TV a fost operat de urgență, apoi a fost transferat la Spitalul Fundeni, acolo unde se află internat și în prezent. Din primele informații, acesta a ieșit de la Terapie Intensivă și se află internat într-un salon normal, iar în curând va ajunge acasă unde va urma o perioadă de recuperare.

Iată ce spune specialistul Ion Burculeț despre astrograma lui Busu:

„Forta focusata de Univers la momentul nasterii pentru Florin Busuioc, indragitul actor, nascut in Hunedoara 19 Mai 1962 – ora necunoscuta – avea sa aduca o incercare pe care acesta in cele din urma o va trece datorita destinului sau si bunatatii sufletesti de care a dat dovada pe intreg parcursul vietii!

Citește și: În ce stare se află acum Florin Busuioc. Anunțul medicilor

Astrograma grefata pe o forma a inteligentei native, un control cerebral foarte bun, profunzimea si abilitatile in comunicare aveau sa ii aduca prestigiul si cariera in acest domeniu al comunicarii si transpunerii pe scena.

In acelasi timp calitatile de realizator de emisiuni Tv sunt caracteristice si o alta forma de comunicare avea sa isi puna amprenta in diminetile senine cand asa cum ne obisnuise acesta prezenta cate o problema spre solutionare.

Conform astrogramei, principalele vulnerabilitati de-a lungul existentei aveau sa aduca in prim plan si sa evidentieze problemele de sanatate si sensibilitatea sistemului cardiovascular pentru ca de acolo s-a generat aspectul major din ziua de 6 Noiembrie a.c. momentul infarctului.

Ce îi rezervă destinul lui Busu

Cu toate acestea, prezentatorul si omul Florin Busuioc, are o protectie din partea destinului vizibila in astrograma sa din momentul nasterii, element care ii va aduce protectia in zona inimii iar acest lucru s-a confirmat!

Interventia medicului rezident de la spitalul din Craiova nu a fost intamplatoare cum de altfel “nimic nu este intamplator in viata noastra!” Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top