Connect with us
Crima din Baia Mare: Ucigașul fetiței de 5 ani, încă neidentificat. Ce recompensă a oferit primarul Cherecheș

Știri

Crima din Baia Mare: Ucigașul fetiței de 5 ani, încă neidentificat. Ce recompensă a oferit primarul Cherecheș

Crima din Baia Mare rămâne în continuare fără autor identificat, deși s-au dus cinci zile de când o fetiță de cinci ani a fost violată și ucisă.

Primarul municipiului, Cătălin Cherecheș, a promis o recompensă de 10.000 de lei celor care pot da detalii care să ducă la reținerea criminalului violator.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Baia Mare, municipalitatea pune la dispoziţie şi un număr de telefon unde pot suna persoanele care au informaţii sau indicii despre crimă.

”Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a lansat un demers unic pentru administraţia locală din România, anunţând că îşi oferă indemnizaţia de 10.000 de lei recompensă pentru prinderea infractorului care a ucis-o pe micuţa Estera.

Persoanele care deţin astfel de informaţii sau indicii sunt rugate să apeleze la numărul de telefon 0737.373.070. Un angajat al Poliţiei Locale va prelua apelul şi va da detalii cetăţenilor cu spirit civic care sprijină găsirea criminalului violator, fiindu-le garantată protejarea identităţii”, se arată în documentul citat.

Între timp, polițiștii l-au eliberat pe tânărul pe care îl reținuseră și pe care îl considerau principal suspect, întrucât nu existau suficiente probe care să ateste că acesta ar fi ucigașul.

Conform ultimelor informații, pe lista oamenilor legii ar mai fi trei suspecți.

Crima din Baia Mare: Fetița ucisă a fost înmormântată

Fetiţa de cinci ani violată şi ucisă cu bestialitate a fost înmormântată în rochie de mireasă. Sicriul a fost purtat pe ultimul drum de părinţii şi de cei opt frați ai copilei, aflați în stare de șoc.

Sute de oameni au vrut să fie aproape de familia îndoliată. Părinții, frații, dar şi vecini au condus-o pe micuță pe ultimul drum cu râuri de lacrimi, flori și lumânări aprinse. Cu toţii sunt încă în stare de șoc. Scene emoționante s-au petrecut atât înainte de slujba religioasă, cât și la locul în care copila își va dormi somnul de veci.

Reamintim că o fetiță din Baia Mare, dată dispărută de familie, a fost găsită moartă în apropierea zonei în care locuia, pe 30 aprilie. Autopsia a stabilit că aceasta fusese violată.

”Luni seara, în jurul orei 23.30, în urma unui apel la 112, se anunţa că o fetiţă în vârstă de cinci ani dispăruse de la domiciliu, în jurul orei 15.00, de pe strada Electrolizei. Trupul fetiţei a fost descoperit fără viaţa în apropierea zonei în care locuia”, se mai arată în comunicatul Primăriei Baia Mare.

Citește și: Ucigașul fetiței din Baia Mare ar fi săvârșit o faptă identică: „Este un caz tras aproape la indigo”

Citește și: Crimă în Vama Veche! Un bărbat a fost găsit mort pe plajă. Cine este victima

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top