Connect with us
Crimă în Sebeș. Un tânăr a fost înjunghiat pe terasa unui local, iar autorul faptei a fugit

Știri

Crimă în Sebeș. Un tânăr a fost înjunghiat pe terasa unui local, iar autorul faptei a fugit

Crimă în Sebeș, pe terasa unui local. Inspectoratul de Poliție Județean Alba anunță că un tânăr a murit, miercuri, după ce a fost înjunghiat pe terasa unui local din municipiul Sebeş, în urma unui conflict spontan.

Potrivit sursei citate, autorul faptei, un bărbat de 37 de ani, a fugit imediat după comiterea faptei, fiind căutat de poliţişti. Incidentul s-a petrecut în apropierea unei terase de pe strada Dorin Pavel.

Victima, un tânăr de 32 de ani, dintr-o localitate de lângă Sebeş, a fost înjunghiată în zona toracelui. Echipajul medical ajuns la locul conflictului nu a putut să-i salveze viaţa, fiind declarat decesul tânărului.

Citește și: Crima din Botoșani: De ce a fost omorâtă tânăra Petronela Mihalachi. Mesajul tulburător al ucigașului

Localul în fața căruia s-a produs crima este dotat cu camere de supraveghere pe terasă. Oamenii sun că între cei doi ar fi existat niște conflicte mai vechi. Se pare că victima ar fi din municipiul Sebeș și agresorul din comuna Pianu, potrivit alba24.ro.

Te-ar putea interesa și: Crimă în Lupeni! O femeie și-a ucis fiul și a sunat la Poliție să spună ce a făcut

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara anunță că o femeie de 58 de ani, din oraşul Lupeni, este cercetată de procurori şi poliţişti pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

Miercuri după-amiază, femeia a anunţat, prin numărul de urgenţă 112, că şi-ar fi înjunghiat fiul în urma unui conflict declanşat în locuinţa acestora.

Citește și: Crimă în Vama Veche! Un bărbat a fost găsit mort pe plajă. Cine este victima

Bărbatul ucis avea 35 de ani şi, potrivit spuselor femeii, fapta s-ar fi produs la primele ore ale dimineţii de miercuri, în jurul orei 5,30.

„Echipa operativă deplasată la faţa locului efectuează cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptei şi luării măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Părinţii victimei au fost preluaţi de poliţişti şi sunt audiaţi în cauză.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top