Connect with us
Crimă în Sibiu: Un tânăr de 26 de ani a fost omorât în bătaie de trei indivizi, lângă un bar de pe strada Șureanu, în apropiere de biserica din parcul Vasile Aron.

Știri

Crimă în Sibiu. Un tânăr, omorât în bătaie în apropiere de o biserică. Cine este victima

Crimă în Sibiu! Un tânăr de 26 de ani a fost omorât în bătaie de trei bărbați cu care a intrat într-un conflict.

Trei bărbaţi sunt reţinuţi, fiind acuzaţi că au omorât în bătaie, un tânăr de 26 de ani, în faţa unui bar aflat în vecinătatea unei biserici din municipiul reşedinţă, potrivit prim-procurorului Ion Veştemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

„În 29.05.2018 s-a dispus efectuarea în continuarea a urmăririi penale faţă de suspectul S.C.N. în vârstă de 28 de ani , C.C.S. în vârstă de 26 de ani şi C.D. I. în vârstă de 24 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 77 lit a Cod pr. Pen., aceştia fiind reţinuţi prin Ordonanţa procurorului din data de 29.05.2018 pe o perioadă de 24 de ore, până la data de 30.05.2018, ora 03,00”, se arată într-un comunicat de presă remis marţi, AGERPRES.

Victima a decedat luni seara, la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu, „ca urmare a unei agresiuni ce a fost exercitată asupra sa de către trei persoane de sex masculin, agresiune ce s-a petrecut în aceeaşi dată, în jurul orei 18,00, în faţa barului denumit ‘Şureanu’ aparţinând SC Palmierul Com SRL situat pe str. Şureanu din Sibiu, în laterala blocului cu nr. 78”, mai precizează sursa citată.

Crimă în Sibiu: Cine este tânărul ucis

Potrivit oradesibiu.ro, tânărul omorât în bătaie este din județul Vâlcea, localitatea Perișani, și are 26 de ani. El se numește Runceanu Alex și lucra de ceva timp la fabrica Takata din Sibiu. Luni seară se afla la un bar de strada Șureanu. În jurul orei 17.50 în fața locației a oprit un autoturism marca Audi, din care au coborât trei persoane și de aici a început scandalul.

Runceanu Alexandru ar fi lovit cu pumnul un alt tânăr, care a chemat ajutoare, respectiv pe cei trei. Aceștia l-au scos afară și l-au dus într-un loc în afara razei camerelor de supraveghere și au început să îl lovească cu bestialitate. L-au lăsat acolo în stare gravă, după care au fugit cu autoturismul cu care au venit.

Citește și: Crimă în Sebeș. Un tânăr a fost înjunghiat pe terasa unui local, iar autorul faptei a fugit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top