Connect with us
Tulburător! Ce ar fi făcut „tatăl criminal” din Brașov, înainte de a-și ucide copiii și soția

Știri

Tulburător! Ce ar fi făcut „tatăl criminal” din Brașov, înainte de a-și ucide copiii și soția

UPDATE: Bărbatul de profesie kinetoterapeut din Brașov care și-a ucis cei doi copii și soția ar fi avut o revelație, pe timpul când se afla la o mănăstire.

Conform Observator, Florin Mircea Buliga plecase la o mănăstire cu doar câteva zile înainte de a comite oribila crimă. După vizita de natură religioasă, ar fi încercat să se sinucidă.

Bărbatul a așteptat apoi ca familia să adoarmă și i-a atacat cu sânge rece pe cei doi copii și pe soția sa.

Nenorocire pntru o familie din Brașov! Un bărbat s-a prezentat plin de sânge la IPJ Brașov pentru a se preda. Individul le-a declarat polițiștilor că și-a ucis soția și pe cei doi copii.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani s-a predat la sediul IPJ Brașov în urmă cu puțin timp și le-a declarat oamenilor legii că și-a ucis soția în vârstă de 42 de ani, dar și pe cei doi copii, o fiică în vârstă de 18 ani și un băiat în vârstă de 13 ani.

Din primele cercetări, crima odioasă se confirmă, iar polițiștii sunt deja la fața locului pentru verificări.
Autorul a fost reținut și este cercetat pentru infracțiunea de omor.

„Se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor efectuării acestor fapte. Bărbatul e în custodia polițiștilor. El s-a prezentat la secție în jurul orei 13:00. S-a constituit un dosar penal pentru omor calificat în acest caz. Bărbatul riscă pedeapsa cu închisoarea”, afirmă Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

Celebrul psiholog criminalist, Tudorel Butoi, a vorbit despre crima care a îngrozit orașul:

„E devreme pentru orice supoziție, autorii unor crime atât de feroce sunt cei care le săvârșesc într-un moment de confuzie, pe fond emoțional. După tensionare, are loc ușurarea, refularea, el realizează ce a făcut, gravitatea faptei.

Mă surpinde că ei (criminarii n.r.) acționează în zona totul sau nimic, adică între extreme: după ce a comis crima s-a predat”, afirmă Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

„Gândul nu mai există în acel moment, gândirea rațională este înnăbușită de afect, de stările emoționale, de furie, și atunci nu mai gândește. E greu să ne imaginam cum a ucis”, a adăugat psihologul pentru Digi24.

CITEȘTE ȘI: Crimă înfiorătoare! A ucis cu sânge rece patru persoane, ce pedeapsă a primit

Și-a împușcat iubitul în timp ce voiau să devină celebri pe internet. Ce pedeapsă a primit pentru crimă

Cine este Oana Neț, educatoarea din Timișoara care și-a ucis fiica și de ce ar fi comis crima

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top