Connect with us

Știri

Cum îşi dorea să moară Stela Popescu

Fiica adoptivă a acesteia a sunat la 112, după ce a găsit-o pe actriţă căzută în holul casei. La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD, însă actriţa era decedată, nemaiputând fi făcute manevre de resuscitare.

Imediat, la reşedinţa artistei au fost trimise echipaje de poliţie dar şi o maşină a Institutului de MedicinĂ Legală. Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie.

Vestea morții actriței Stela Popescu a picat ca un trăsnet asupra României. Actrița Draga Olteanu Matei este șocată și nu poate să creadă așa ceva.

„Spunea de o viață că vrea să moară în somn. Așa își dorea”, a dezvăluit Draga Olteanu Matei.

Citeşte şi Alexandru Arşinel, dezvăluire de ultimă oră! Când a murit de fapt Stela Popescu

Stela Popescu a fost găsită fără suflare în această după-amiază în locuinţa ei din Capitală. Fata adoptivă a artistei a fost cea care a sunat la 112 pentru a anunţa tragedia.

Cu ochii în lacrimi, Alexandru Arşinel, a vorbit despre ce a însemnat Stela Popescu.

“Niciodata nu s-a plans de ceva. Alaltăieri am intrebat-o ce facem in Spania. Azi dimineaţă am sunat-o să îi spun că avem o propunere de spectacol la Chişinau şi n-a raspuns. Ea de ieri a murit.

„Am murit pe jumătate. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat asta. Ea avea o viață fără de sfârșit. S-a dus Steluța”, a declarat Alexandru Arşinel în această seară.

Citeşte şi Dezvăluirea ISU: Ce anunța apelul la 112 privind moartea Stelei Popescu

Actrița Stela Popescu a fost găsită moartă în propria locuință joi, 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani. Conform primelor informații, fiica adoptivă ar fi sunat la 112, după ce ar fi găsit-o pe actriță căzută pe holul casei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a precizat că la 112 a fost primit un apel de la o persoană care anunţa “existenţa unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, în strada Alexandru Donici”.

De asemenea, conform unor informații neoficiale, polițiștii ar fi găsit o rană la capul acesteia, cel mai probabil cauzată de cădere.

Stela Popescu va fi înmormântată duminică, la cimitirul Cernica

“Niciodata nu s-a plans de ceva. Alaltăieri am întrebat-o ce facem în Spania (unde aveau un spectacol – n.r). Azi dimineață am sunat-o să îi spun că avem o propunere de spectacol la Chișinău și n-a răspuns. Ea de ieri a murit”, a spus Alexandru Arșinel.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a detaliat intervenția care a avut loc la domiciliul Stelei Popescu.

Arafat spune că decesul a survenit cu mult timp înainte. Prima ambulanță a ajuns la domiciliul Stelei Popescu la ora 15:40.

„Apelul la 112 a fost primit la ora 15:32. Au fost trimise două mașini: una de prim ajutor și una de terapie intensivă de la spitalul Floreasca, ce a ajuns prima în aproximativ opt minute de la apel.

Din păcate, colegii de pe mașina respectivă nu au avut ce face. Decesul survenise cu mult timp înainte. A fost anunțată poliția și constatat decesul”, a explicat Raed Arafat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top