Connect with us
Cum a scăpat prima femeie de criminala de la METROU. Declaraţii halucinante despre suspectă

Știri

Cum a scăpat prima femeie de criminala de la METROU. Declaraţii halucinante despre suspectă

Imaginile suprinse de camerele video din staţiile de metrou Dristor şi Costin Georgian arată că tânăra care a fost împinsă de femeie la staţia Costin Georgian a opus rezistenţă, la un moment dat chiar s-ar fi luptat cu agresoarea şi a reuşit să fugă.

Cealaltă tânără, de 25 de ani, a fost pândită de femeie într-un moment în care nu era atentă, butonând telefonul mobil, a fost împinsă şi a căzut pe şine în momentul în care trenul ieşea din tunel.

CRIMĂ METROU DRISTOR 1 Ea ar fi reuşit să se ridice, dar femeia ar fi împins-o cu piciorul şi a căzut, fiind lovită de tren, afirmă surse judiciare citate de news.ro. Conform acestora, femeia a fost incoerentă la audieri, iar primele concluzii sunt că ar avea probleme psihice.

Detalii despre întreg evenimentul găsiţi AICI

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că femeia, care se numeşte Magdalena Şerban şi este din Craiova, a fost incoerentă pe toată durata audierilor, nefurnizându-le anchetatorilor nicio informaţie despre faptele comise.

Aceasta este femeia care a semînat teroare seara trecută în Capitală

Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negând.

CRIMĂ METROU DRISTOR 1 Ea le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. Ea a spus că nu ştie adresa, dar ştie să ajungă acolo.

Citeşte şi UPDATE. Crimă la metrou. O tânără a fost găsită moartă în stația de metrou Dristor 1 din București. Suspecta a fost depistată

Conform unor surse judiciare, în imaginile video cu primul incident, petrecut la staţia de metrou Costin Georgian, se poate observa că femeia a împins-o pe victimă de trei ori, nereuşind să o arunce pe şine.

Victima ar fi opus rezistenţă, iar la un moment dat s-a şi luptat cu agresoarea, reuşind într-un final să fugă.

În cazul celui de-al doilea incident, de la staţia Dristor, imaginile arată că tânăra de 25 de ani a fost împinsă şi a căzut pe şine exact la momentul la care trenul a ieşit din tunel. Tânăra a reuşit să se ridice, pe şine, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul, iar victima a căzut din nou, fiind lovită de metrou. La acel moment, în staţia de metrou se aflau puţine persoane.

Criminala nu a putut sa explice de ce a făcut aceste gesturi

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost reţinută de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti miercuri dimineaţă, după ce a fost audiată timp de câteva ore la sediul Poliţiei Capitalei.

CRIMĂ METROU DRISTOR 1 Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi.

Ea a fost dusă în arestul Poliţiei Capitalei

Femeia – în vârstă de 36 de ani – a fost prinsă de poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti în noaptea de marţi spre miercuri şi dusă la sediul Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti. Ea a fost identificată în baza imaginilor de pe camerele video din metrou.

Poliţia a transmis apoi semnalmentale acesteia, cerând şi sprijinul populaţiei pentru găsirea ei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Citeşte şi Cine este autoarea crimei de la metrou – Femeia a ucis o tânără în stația Dristor 1 și a atentat la viața alteia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top