Connect with us

Știri

Dacia a lansat oficial noul SUV Duster FOTO/VIDEO

Dacia a prezentat noua generație Duster în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. SUV-ul constructorului de la Mioveni promite acum un design revizuit, un interior nou cu elemente moderne și motorizări cunoscute.

„Noul Duster își afirmă din plin personalitatea de SUV, abordând un design exterior robust, complet nou. Interiorul inedit se remarcă prin confortul oferit, prin calitatea percepută și prin ergonomie”, a declarat Francois Mariotte, director comercial Dacia.

Noua generație Duster măsoară 4.3 metri lungime, are o lățime de 1.8 și o gardă la sol de 210 mm. Portbagajul măsoară 445 de litri în varianta 4×4, respectiv 376 litri în versiunea 4×4.

Unghiul de atac ajunge la aproximativ 30 de grade

Din punct de vedere estetic, echipa lui Laurens van den Acker, șeful de design Renault, a continuat să promoveze aspectul robust al SUV-ului de la Mioveni.

În partea frontală a noii generații Dacia Duster observăm blocuri optice noi, nervuri pe capotă și un scut de culoare crom satinat.


Conform oficialilor Dacia, parbrizul noului Duster este amplasat cu 100 de milimetri mai în față și este mai înclinat. Pasajele roților sunt și ele mai generoase, iar jantele de 17 inch completează aspectul noii generații Duster.

În zona din spate, SUV-ul constructorului de la Mioveni integrează stopuri cu design nou a căror semnătură luminoasă a fost preluată de pe faceliftul lui Sandero și Logan. De asemenea, caroseria primește noua nuanță Atacama Orange.

Citeşte şi Polițiștii au oprit o mașină care circula cu 238 de km/h. Au fost șocați când au văzut cine era la volan

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top