Connect with us
Declarațile emoționante ale Cristinei Țopescu despre tatăl ei: Eu sufeream puțin, pentru că...

Știri

Declarațile emoționante ale Cristinei Țopescu despre tatăl ei: Eu sufeream puțin, pentru că…

Cristian Țopescu s-a stins din viață marți, 15 mai, la ora 16, în Spitalul Elias, unde era internat de mai multe zile.

În  aprilie 2017, Cristina Țopescu și-a invitat tatăl în cadrul emisiunii pe care o modera la Antena 3, „Dincolo de știri”, unde i-a făcut câteva mărturisiri emoționante.

Fosta prezentatoare tv declara în urmă cu un an că suferea puțin în copilărie deoarece el acorda mai mult timp job-ului de la tv decât familiei. Cristina Țopescu explica pe atunci că tatăl ei era destul de necomuncativ când era acasă, însă atunci când îl vedea la televizor, el era foarte vorbăreț.

„Eu sufeream puțin, pentru că televiziunea mi te-a răpit. Ce mă mira pe mine și mă intriga, copil fiind, era că auzeam un alt tată la televizor, tu acasă fiind un taciturn, îți scoteam cuvintele cu cleștele, iar la TV parcă te dedublai”, mărturisea Cristina Țopescu la emisiunea Dincolo de știri de la Antena 3.

Tatăl ei a mărturisit că trebuia să existe un echilibru între omul de la televizor și bărbatul de acasă. Era conștient că familia a avut de suferit, însă trebuia să fie prezent la serviciu.

„Trebuia să existe o compensație între omul foarte vorbăreț de la televizor și omul mai puțin vorbăreț de acasă. Familia mea a suferit într-un fel, pentru că eu eram de dimineață până seara la tv, unde am crescut. A fost pentru mine o școală a vieții”, a fost răspunsul comentatorului sportiv Cristian Țopescu, pentru fiica sa, Cristina Țopescu.

Înainte de emisiunea cu pricina, realizatoarea tv povestea care au fost lecțiile pe care le-a primit de la părintele său.

 Cristina Țopescu: M-a învățat și neînvățându-mă nimic

 „Va fi un interviu pentru sufletul meu. Sper sa fie, mai ales, aproape de sufletul lui. Si sa nu i se para nereusit. Nu ma iarta niciodata, ma critica de cand ma stiu. Si bine a facut. Intr-un fel.

Ce m-a mai invatat tatal meu ? Pentru ca nu m-a laudat mai niciodata (inca de cand eram copil), a starnit in mine ambitia si incapatanarea de face lucrurile temeinic, nesuperficial.

M-a invatat, implicit, sa fiu tot timpul nemultumita de mine. Si asta mi-a prins bine. Desi, nu chiar intotdeauna…Stiu, ma tot contrazic. Dar nu totul are cel putin doua fatete ? Totul e relativ- e o banalitate atat de adevarata !

M-a invatat si neinvatandu-ma nimic. Am invatat singura doar privindu-l, observandu-l : un om extrem de pasionat de ce face, meticulos pana la Dumnezeu, obsedat de documentare, modest si imun la laude excesive.

Orgolios, dar nu vanitos. Neatins de betia celebritatii, neatins !!! Uneori ma si enerveaza ca e atat de modest, ma doare, nu mai tine asta in vremurile noastre. Oamenii modesti trec drept fraieri, usor de pacalit, de dus cu presul.

Nu-i asa ! Eu cred cu convingere ca oamenii modesti sunt cei puternici.

E alegerea lor sa fie modesti. E structura sau educatia lor de asa natura. Modestia nu e semn de nesiguranta de sine, iar de slabiciune, nici atat ! Inchipuitii, infatuatii, in schimb, cei care se iau prea tare in serios, Doamne, cate frustrari si complexe au oamenii astia…cata suferinta pentru ei, chiar si fara s-o constientizeze.

Tatal meu e un om liber, un om care are o relatie nula cu banii, nici nu stiu cum a reusit, totusi, sa aiba o viata decenta. Talentul, munca multa, harul lui si ajutorul divin, probabil…”, scria, Cristina Țopescu.

Citește și : Durere fără margini! Cristian Țopescu a plecat dintre noi de ziua fiului său!

Trupul marelui om de televiziune va fi depus joi, 17 mai, în Studioul 2 al TVR, iar cei care doresc să îşi ia rămas bun de la Cristian Țopescu pot veni în intervalul 11.00-19.00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top