Connect with us
Exatlon 23 mai, FINALA: Cine a câştigat: Vladimir Drăghia sau Ionuţ Sugacevschi

Știri

Exatlon 23 mai, FINALA: Vladimir Drăghia a câștigat 100000 de euro!

Exatlon 23 mai. Finala competiţiei Exatlon are loc miercuri seara şi este difuzată în direct de Kanal D. Câştigătorul premiului de 100.000 de euro se alege dintre Vladimir Drăghia (Faimoşii) şi Ionuţ Sugacevschi (Războinicii).

Cosmin Cernat a anunțat cine câștigă primul sezon Exatlon! Este vorba despre Vladimir Drăghia!

„Indiferent de deznodământ, nu credeam că puteam lua mai mult decât am luat la această emisiune. Mi-am dat seama că nu sunt atât de antipatic pe cât credeam. Din momentul în care am rămas singur pe bancă, mi-am făcut drum până în finală. Printre alte lucruri câștigate, fiecare zi ne apropie și mai sunt câteva ore până le voi revedea”, a spus Vladimir înainte să afle cine câștigă marele premiu.

„Mă bucur că am făcut parte din acest show. Ambiția mea a fost mai puternică. Mă bucur că am cunoscut oameni noi și experiența m-a ajutat. M-a apropiat și mai mult de familie. Știu ce vreau acum de la viață. Ai tot respectul din partea mea. Au fost momente când mi-ai dat niște sfaturi. Am apreciat aceste lucruri și chiar m-au întărit”, a spus și Ionuț emoționat.

Stop vot! Imediat aflăm numele cîștigătorului: Vladimir Drăghia sau Ionuț Sugacevschi!

Marea finală a început. Prezentatorul Cosmin Cernat a dat START VOT. În mai puțin de trei ore se va afla marele câștigător. Acesta a reamintit faptul că cei doi concurenți, Vladimir și Ionuț au avut ocazia timp de cinci luni să fie cunoscuți de către public.

Iată la ce număr se poate vota:

1456 cu numele concurenților: VLADIMIR sau IONUȚ. Pentru ca voturile să fie valide, telespectatorii trebuie să scrie cel puțin trei litere ale concurenților corect.

„Am ajuns la o mică formulă câștigătoare. Viteză, forță, încăpățânare, îndemânare și o doză de întâmplare. Ar fi nedrept să îmi asum toate meritele. Trebuie să recunosc că am avut mare noroc” – Vladimir.

„Sincer, am trecut prin multe, am suferit mult. Munca mea, de la începutul jocului, până la final, și-a spus cuvântul. Mă bucur că am ajuns aici și că mi-am dus promisiunea pânâ la capăt. I-am strâns mâinile și i-am spus soției mele: voi ajunge în vârf și mă bucur că am ajuns până aici”, a dezvăluit Ionuț emoționat.

Alex Nedelcu, Ștefan Floroaica și Roxana Moise au venit să îi susțină pe colegii lor.

Cei trei războinici i-au emoționat foarte tare pe Vladimir și pe Ionuț, care nu se așteptau să îi revadă atât de mult

„Chiar mi-ai lipsit. Am crezut că a trecut mult timp”, a spus Ionuț.

„Mă simt bine. Întreabă-mă ca să vorbim. Mă uit la ei și îi văd emoționați. Văd cum a trecut Exatlon peste ei, într-un mod frumos. M-am uitat la imagini din culise, ați avut cea mai frumoasă transformare. Îl apreciez foarte mult pe Vladimir că a rămas ultimul.

Îl simt foarte aproape de mine, omul s-a ținut foarte bine și are multe calități. Ce e dincolo de calitățile fizice, ați găsit un om integru, Vladimir a inspirat mulți oameni. Omul acesta merită să fie în finală”, a dezvăluit Alex.

Am plecat de acasă în același avion. A văzut numai în față, tot mai sus, luptă mai mult și mai mult. Întotdeauna a fost cel mai greu adversar. Din punct de vedere fizic, a fost cel mai bun, nu a lăsat nivelul jos. A ridicat mult Exatlon.

Îi mulțumesc că s-a luptat aici și pentru ce a făcut pentru echipa noastră, că a crezut când nimeni nu mai credea. Nu s-a dat bătut niciodată. Își merită locul cu vârf și îndesat. Îl apreciez și îi urez succes”, a mărturisit despre Ionuț.

Roxana, la rândul ei, este emoționată

„Exact așa mă simt, ca și cum aș fi câștigat acest concurs. Prin simplul fapt că am rămas ultima fată. Îi felicit din suflet pe amândoi. Pe Vladimir și pe Ionuț, care a luptat cu toată puterea lui, chiar dacă uneori era accidentat. Ne roteam. Am avut de câștigat în cele șase arene”.

Ștefan, războinicul care a pierdut în fața lui Vladimir, a făcut câteva dezvăluiri despre cei doi finaliști.

„Am emoții pentru ei. Nu o să vorbesc despre mine. Mă uitam la acel trofeu și îl văd că este gri. Am o primă imagine. Vreau să spun că amândoi merită să câștige. Pe Vladimir îl stimez de multă vreme.

L-am luat în vizor, îmi doream foarte mult să concurez cu el, l-am admirat din umbră. Mi-au plăcut multe lucruri la el: caracterul, felul sportiv, l-am apreciat mult în anumite arene, cum aborda multe probleme. M-a emoționat un pic. În ultima vreme am trecut de gradul de adversar, l-am simțit mai aproape, pot spune că îmi este prieten, dacă și el îmi este prieten. Sunt emoționat.

Ionuț. Al meu. Omul își merită pe deplin locul aici. A trecut prin foarte multe greutăți, lucruri care nu s-au văzut la TV. Mi-am dat seama că multe lucruri nu au fost văzute acasă. Foarte multe jocuri au fost câștigate datorită lui”.

La capătul unei semifinale dramatice, cei doi sportivi au reuşit să obţină calificarea în semifinale, eliminându-i pe ceilalţi participanţi rămaşi: Alex Nedelcu şi Ştefan Floroaica.

Ionuț a povestit un emoment extrem de emoționat din viața lui.

”Eu nu vin cu o lecție învățată. Am avut multe momente grele din viața mea. Am plecat de multe ori de acasă cu ghiozdanul. Țin minte un moment care m-a ambiționat foarte tare. Am plecat cu un prieten în Ibiza. Mi-a zis să plecăm să muncim. Am plecat amândoi. Cu bani de bilet și de feribot. Am ajuns acolo și socotisem bani de acasă.

Credeam că ne rămân niște bani. Am ajuns în port și ploua și mai aveam 50 de cenți în buzunar. Ne-am uitat în port și am dat cu banul. Am mers în stânga. El știa de o fundație. Nu aveam unde dormi. Chestia asta m-a ajutat. La fundație se dădea mâncare și puteai să mănânci.

Am așteptat de la cinci dimineața până la 10, primul mic dejun l-am luat la Caritas. Nu aveam nimic.  Din două ghiozdane am făcut doar unul și am luat-o la pas, să căutăm ceva de munca, să facem ceva să trăim. Ne-am chinuit mult. Am dormit în acel bloc cu mulți oameni ai străzii, erau sparte geamurile.

Am căutat cartoane să dormim pe ele. Ne încălzeam, ne sufleam unul altuia în ceafă. Poliția ne verifica la trei dimineață, ne loveam trei săptămâni. Am găsit o mașină părăsită. Am stat ceva timp acolo, mergeam foarte mult pe jos, zeci de kilometri”, a povestit Ionuț un moment greu, care l-a definit ca om.

„Am întâlnit o mulțime de români și am încercat să ne ajute să putem să facem și noi niște bani. Stăteai de la cinci până la cinci dimineața și împărțeai anumite pliante pentru 20 de euro. Mâncam o dată pe zi. Am încercat să nu cheltuim din acei bani ca să ne putem face CV-uri.

Ne trebuiau bani pentru internet și pentru CV-uri. Am strâns acei bani, am ajuns la un internet cafe, ne-a ajutat un român și am început să le împărțim. Luam fiecare club în parte și lăsam un CV. Mergând pe jos, am ajuns să traversăm întreaga Ibiza.

Am ajuns la un aprozar și am cerut acolo de muncă. Muncea o femeie româncă acolo și am lăsat acel CV acolo și am vorbit cu ea.

Ne-a strigat și ne-a spus că soțul ei muncește în câmp. Am ajuns să lucrez acolo cinci luni. În același timp, dormeam în acel hambar în care se strângeau legumele și fructele. După ce terminam munca, mai făceam bani pe pliante”.

Vladimir a dezvăluit ce va face cu marele premiu dacă va câștiga

„Am și eu o poveste și la fel am plecat, cu bani de drum, spre Italia. Am încărcat niște tiruri, am muncit la pui. Nu am dormit la cartoane. Mă bucur că a vorbit despre acea fundație.

Eu am decis ca acest premiu să ajungă la o fundație care are grijă de copiii bolnavi de cancer. Tocmai ca oameni care vor avea nevoie de ajutor. Toți banii se vor duce către o fundație. Nu am putut să vă spun până acum ce voi face cu banii, anunț oficial acum”, a dezvăluit Vladimir.

Cei doi finaliști au avut parte de o surpriză de proporții. Ionuț și Vladimir au avut ocazia să îi vadă pe cei dragi

Ionuț a izbucnit în plâns atunci când și-a văzut soția și mama și le-a spus că a încercat tot timpul să le facă să fie mândru de el.

Motivul pentru care Vladimir Draghia nu a avut susținători la București în FINALA EXATLON!

Pentru că fetița lui Vladimir este foarte mică, iubita acestuia a decis să nu expună copilul, mai ales că este o persoană extrem de timidă.

„Știu că sunt acolo, eu le simt! Respect nevoia ei de intimitate, știu că trebuie să stea cu fetița. Mi-a zis încă de la începutul relației că nu vrea să apara, eu am înțeles asta. Apreciez foarte mult că Alice a avut răbdarea să stea cu Zora. Este foarte emotivă și emoționată. Mi-a spus că va apărea în fața camerei când se va simți pregătită”, a spus Vladimir, care a înțeles de ce nu își poate vedea iubita și fetița.

Din România, foștii lor colegi de competiție le sunt alături celor doi finaliști:

„Crede-mă că m-au apucat și pe mine emoțiile și îl susținem pe Vladimir Drăghia. Cred că toată țara așteaptă să vadă câștigătorul. Credeți-mă, chiar merită să câștige Exatlonul. L-am susținut până la capăt. Cu siguranță că nu o să ne certăm. E greu acum, că suntem față în față. Iar Ionuț, aia cu mâna legată o vorbim noi când ajungi la București”, a dezvăluit Giani Kiriță.

Anca Surdu: „M-am acomodat că nu am avut de ales. Mă bucur că ne-am revăzut în formula asta. Ne-a luat ceva să ne acomodăm. Face parte din frumusețea acestui joc, care nu se termină când se termină”.

Anca Mihăilescu: „Acasă e bine, însă mie cred că îmi era mai bine la Exatlon, am slăbit mult. Nici nu mai sunt atât de multe conflicte. S-au terminat, sper”.

Lupu: „M-am îngrășat puțin. Sunt mândru de Ionuț că a ajuns până acolo și că și-a făcut un target, merită tot respectul nostru. Suntem aici pentru el”.

Anda Adam, emoționată de finala Exatlon

„Regret că m-am accidentat. Dacă aș da timpul înapoi și aș ști că m-aș accidenta, răspunsul ar fi tot da, aș veni din nou, cu tot riscul. Sunt mândră că au ajuns în finală. De când am intrat în Exatlon, mi-am dorit foarte mult ca cel mai bun să câștige. Mă bucur că am fost o echipă și le țin pumnii și cel care va pierde să nu fie supărat”.

Ion Oncescu, gestul controversat al serii

Ionuț Oncescu a uimit pe toată lumea. A venit cu un tricou pe care scria „Exatlon, fan războinicii”.

Ionuț și Ion Oncescu

„Ce mă bucur că te văd viu și mâncat. Ionuț se uita la orizontul pe care nu îl avea. Nu vreau să fiu răutăcios. Ionuț e ce e în gușă și în căpușă, să fie foarte clar.”

După două jocuri disputate pe două trasee diferite, cu finaluri diferite, Ionuţ „Jaguarul” a fost primul care a obţinut calificarea în finală, urmat de Vladimir. Cel din urmă a reuşit să îl elimine dramatic pe Ştefan.

Astfel, s-a ajuns la o finală care se va disputa între doi dintre favoriţii publicului. De la ora 19.45, în direct la Kanal D, va începe ultima ediţie a primului sezon de Exatlon România.

Huff.ro vă va ţine la curent cu ce se întâmplă în această ediţie a concursului şi cu cine a câştigat Exatlon.

Câștigătorul „Exatlon” va fi ales astăzi, în direct, prin votul publicului!

În platourile Kanal D se vor afla, în timpul acestei emisii istorice, concurenții care au revenit în țară, după eliminările succesive de până acum. Aceștia vor intră în direct cu foștii lor coechipieri aflați în Republică Dominicană, vor depăna amintiri

Tot astăzi, după ultima ediție a reality-ului revoluționar „Exatlon”, va urma o ediție cu totul specială „WOWBiz”, în care foștii concurenți vor dezbate tot ceea ce s-a întâmplat în această seară, în live-ul finalei „Exatlon”, dar și întâmplări neștiute până acum din culisele celui mai iubit și intens reality din România.

„A fost foarte greu. Am crezut că mor de vreo două ori. Chiar dacă aș fi pierdut aș fi fost de aceeași părere, că a fost cel mai frumos meci. S-a terminat cu jocurile.

Când stăteam la start la ultima cursă, mi-am dat seama că aia este ultima cursă. Sunt atât de fericit, atât de mulțumit, încât nu mai contează ce se întâmplă după”, a spus Vladimir Drăghia, după jocul din semifinale.

„De dimineață am avut puține emoții. M-am concentrat. Le mulțumesc celor de acasă. Sunt conștient că sunt mulți care mă iubesc. Nu mi-e frică de Vladimir.

Îi iubesc pe toți cei de acasă. Eu am ajuns unde mi-am dorit, în vârf. Îmi pare rău că nu am ajuns în finală cu Ștefan”, a spus şi Ionuț.

Exatlon 23 mai, Finala: Controversă după semfinală

Unii dintre fanii emisiuni s-au înfuriat după jocul din semifinale. Când mai rămăseseră în competiţie doar Ştefan, Vladimir şi Ionuţ, s-a tras la sorţi pentru ca fiecare să joace cu fiecare, ca un joc de baraj. Jaguarul avea două puncte, iar ceilalţi câte unul.

Ionuţ a jucat prima oară cu Vladimir şi l-a învins, apoi a jucat şi cu Ştefan, pe care l-a învins.

În cele din urmă, Ştefan şi Vladimir s-au duelat, iar Drăghia a câştigat.

Citeşte şi: Exatlon 22 mai. Ce s-a intamplat in semifinala

Fanii Exatlon au considerat că Faimosul a fost avantajat de această decizie a organizatorilor şi că finala trebuia să se dispute între Ştefan şi Ionuţ.

Pe pagina oficială a emisiunii au fost postate mai multe mesaje în acest sens. Iară câteva dintre ele:

Vladimir este al doilea concurent care a ajuns la 0 și dintr-odată s-a schimbat regula, plus ca nu a jucat niciodată doua meciuri consecutive ca restul concurenților.

A jucat Stefan in semifinala aceasta cat pentru toata competitia! Bagi omul de 2x la rand cu cei mai rapizi concurenti…pai este corect asa? Si nu s-a intamplat o data, de mai multe ori a fost bagat consecutiv!

A fost eliminat Stefan, deci?! Cum este treaba aceea, cum ca s-a pastrat pentru semifinala?! A plecat, gata, v-a stat in coaste destul!

Ce ai putea scrie urat despre acest om, pe nume Stefan? Practic nu ai ce! El a fost apreciat in egala masura, atat de cei din echipa lui, cat si de membrii echipei adverse, in randul fanilor lucrurile au stat la fel! 

De ce modificati regulile pe final sa nu plece Draghia, Exatlon Romania??? La început Cernat a spus clar primii 2 care ajung la 0 au pierdut. Ionuț l-a bătut pe Vladimir care mai avea 1 punct, ceea ce inseamna ca trebuia sa iasă si sa ramana in finala Ionuț și Stefan.

Drăghia trebuia eliminat, nu e corect sa schimbați regula în timpul jocului. Era la rand sa concureze Ionuț cu Draghia, Draghia mai avea 1 punct, Ionuț a câștigat, deci Draghia trebuie eliminat obligatoriu.

Citeşte şi: Ștefan și Alex de la Exatlon, declarații emoționante după ce au ieșit din concurs

3 Comments

3 Comments

  1. gabriela

    2018-05-24T14:04:38+03:00 at 14:04

    pacat ca s-a terminat asa de incorect.Daca semifinala a fost o adevarata lupta asa trebuia sa fie si finala,cel care ducea lupta la sfarsit sa fie cel premiat.Nu sunt o cunoscatoare dar de la distanta se vede ca Draghia a fost avantajat in finala.Bietul Ionut un copil necunoscut cum sa fie votat de public.Pe asta s-a mizat de ati scimbat regula jocului.Pacat de el si de aceasta emisiune care a inceput asa de frumos si s-a terminat asa de murdar.

  2. Brindusan

    2018-05-24T08:48:16+03:00 at 8:48

    pacat …mare pacat ..formatul emisiunii l-a favorizat tare de tot pe Draghia…..semifinala si finala vorbesc
    normal ca un ,,faimos” are mai multe sanse la vot decat o persoana necunoscuta
    iar semifinala a fost HOTIE ..cum sa tragi la sorti cand unul are doua puncte ptr care si-a dat sufletul cu celalalt care are un punctpacat credeam ca se merge pana la capat cu cinstea si corectitudinea

  3. Mureșan

    2018-05-24T08:18:06+03:00 at 8:18

    Un jeg de emisiune.Din următorul sezon sper să nu se m-ai uite nimeni.Totul a fost regizat pentru a cîștiga falsul Vladimir Draghia.Rușine Kanal D.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top