Connect with us
Exatlon 22 mai. Cine sunt cei doi finaliști ai concursului

TV

Exatlon 22 mai. Update: Ionuţ şi Vladimir au ajuns în Finală

Exatlon 22 mai. Mai e o singură zi până când se va afla câștigătorul Exatlon. Vladimir Drăghia, Ştefan Floroaica, Alex Nedelcu şi Ionuţ Sugacevschi s-au duelat în semifinală, pentru un loc în finală.

Cei 4 rămaşi în joc au luptat pentru un loc în finală pe două trasee, fiecare având câte 8 puncte pe care trebuiau să le apere. Fiecare înfrângere scădea un punct.

La finalul primului traseu, Ştefan avea cele mai multe puncte rămase  (7), urmat de Vladimir (6), Ionuţ (4) şi Alex (3 puncte)

Lucrurile s-au schimbat în cel de-al doilea joc. La final de rundă, Ionuţ şi Ştefan mai aveau două puncte, iar Vladimir şi Alex câte un punct.

Ionuţ l-a eliminat prima oară pe Alex, apoi Ştefan şi Vladimir s-au duelat, iar Faimosul l-a trimis la un punct pe Ştefan, la finalul unui joc maraton.

Ultimii trei rămaşi au tras la sorţi ordinea intrării în concurs, la duelurile de baraj, unde jucau fiecare cu fiecare. Vladimir a tras numărul 1, Ştefan a tras numărul 3, iar Ionuţ numărul 2.

Primul meci a fost astfel, între Ionuţ şi Vladimir şi s-a terminat cu victoria Războinicului.

În al doilea meci, s-au duelat Ionuţ şi Ştefan. Jaguarul a câştigat şi şi-a adjudecat locul în finală.

În duelul decisiv, Vladimir Drăghia l-a învins pe un Ştefan epuizat, care a căzut la finalul traseului.

Ionuţ şi Vladimir sunt finaliştii Exatlon Romania, sezonul 1. Pe 23 mai, se decide câştigătorul la Kanal D.

Stire intiala

Prezentatorul a dezvăluit cum se va desfășura semifinala din această seară:

„Fiecare din cei patru pleacă având opt puncte. La fiecare înfrângere, se scade un punct. Cine ajunge la 0, pleacă acasă. Doi vor pleca acasă”.

Cosmin Cernat a vorbit pentru WOWbiz, în direct din Republica Dominicană, dezvăluind care sunt regulile din finală și semifinală.

„Urmează jocurile directe, individuale. În semifinală, se pleacă de la 8 puncte. Fiecare înfrângere înseamnă un punct pierdut. Cine ajunge primul la zero pierde. Cei patru vor da tot ce au mai bun. Am rămas cu băieții. Fetele au plecat pentru că băieții au fost mai buni, din punctul meu de vedere.

Au rămas patru atleți excepționali. În semifinală au parte de un traseu nou, nu l-au mai întâlnit, intensitatea și presiunea sunt mai mari. Toate grupele de mușchi vor fi folosite pe traseu.

Nu există favoriți, m-am ferit să spun înainte. Este o provocare să faci zi de zi emisiuni”, a declarat Cosmin Cernat, într-un interviu live din Republica Dominicană.

Citește și: Detaliul neștiut despre Larisa de la Exatlon! Andreea Mantea a dat-o de gol

La jocul de luni seara, Vladimir Drăghia, Alex și Ionuț au obținut calificarea în semifinală. Ștefan și Roxana au fost concurenții care nu au reușit să câștige cinci puncte. Cei doi au așteptat votul publicului. Cele mai multe voturi de susținere le-a avut Ștefan, iar Roxana a fost astfel eliminată.

Roxana a fost eliminată luni seara

Roxana va pleca acasă și ratează șansa de a ajunge în Marea Finală a Exatlon. Cu toate acestea, Războinica nu a părut foarte afectată de eliminarea de la Arena Exatlon, mărturisind, după ce a aflat de votul publicului, că se aștepta să plece.

Citește și: Cătălin Cazacu, după plecarea de la Exatlon: „Am fost trei oameni care au tras la această căruță…”

„N-am avut emoţii, am fost sigură că voi pleca. Mă simteam prost dacă rămâneam, ei merită să se dueleze ca nişte bărbaţi în semifinale. Eu sunt bine, sunt fericită cu ce am realizat, cu performanța de aproape 2 luni de zile de când am rămas în patru.

Pentru mine, asta e o realizare, că am ajuns până aici, până în semifinale. .A reuşit să aduc câte puncte a trebuit ca să putem ajunge 4 Războinici contra unui Faimos. Mă bucur că la fiecare protecție pe care am jucat-o de când am rămas în patru nu s-a pierdut din cauza mea. 

Tot timpul îmi doream să câștig puncte ca să nu plece nimeni din vina mea. Cred că am reușit să aduc câte puncte a trebuit ca noi să ajungem la 10. Când o să ajung acasă, o să apreciez multe lucruri. Ies cu fruntea sus, împăcată și liniștită că am luptat până în ultimul moment„, a spus Roxana, care abia așteaptă să ajungă la familia sa.

Marea finală Exatlon va fi în direct, miercuri seară, din Republica Dominicană.

2 Comments

2 Comments

  1. Marius

    2018-05-23T23:34:22+03:00 at 23:34

    Vladimir Draghia în ultimul joc al semi finalei rămăsese cu zero puncte deci nu se mai calificare in finală. Este făcătură pe față să treci nemeritat un concurent în finală deși avea zero puncte. Am bănuit că „finala” este o făcătură.

  2. horia

    2018-05-23T07:22:29+03:00 at 7:22

    Dupa parerea mea s-au schimbat regulile in timpul jocului.Initial s-a anuntat ca primii doi care vor ajunge la 0 vor fi eliminati.Alex ajunsese si era deja eliminat.In duelul lui Ionut cu Vladimir,a castigat Ionut,deci ,in logica anuntata initial,Vladimir,care avea 1 punct si pierduse jocul trebuia sa fie eliminat iar finala sa fie Ionut-Stefan.Nu inteleg ce finala va fi fara intreceri sportive,doar cu votul publicului.Cred ca asa stand lucrurile va castiga Vladimir care este mult mai cunoscut decat Ionut.Intr-o intrecere sportiva,cum era firesc sa fie la un concurs sportiv,cred ca ar fi castigat fara dubii Ionut,care l-a dominat categoric pe Vladimir ,ca ce altfel ,pe toti,in timpul concursului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top