Connect with us
Accident feroviar GRAV! Un tren a deraiat, 33 de persoane au murit

Externe

Accident feroviar GRAV! Un tren a deraiat, 33 de persoane au murit

Tragedie fără margini pe calea ferată. 33 de persoane au murit pe loc într-un tren care a deraiat și a luat foc. Un tren de marfă a deraiat duminică seara. Potrivit unui bilanț provizoriu, 33 de persoane au fost ucise, relatează presa locală. Potrivit unor surse din ancheta, după ce a deraiat, trenul a luat foc.

Accidentul s-a produs la Buyofwe, în provincia Lualaba, în sudul țării, la 2.000 de kilometri de capitala Kinshasa.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cauza accidentului

Încărcat cu substanțe inflamabile, trenul a luat foc după ce a căzut într-o râpă. Potrivit rapoartelor, el purta material inflamabil.

Incidentul s-a petrecut in zona Buyofwe, in provincia Lualaba, undeva in sudul tarii, la peste 2.000 de kolometri de Capitala Kinshasa.

Marfarul era incarcat cu substante inflamabile si asta a dus la proportiile uriase ale tragediei. Trenul a deraiat, a luat foc, apoi a cazut intr-o rapa.

O ancheta este in curs si se cerceteaza cauzele exacte ale producerii acestei tragedii uriase, noteaza jurnalistii de la BBC.

Un cutremur de 7,2 grade pe scara Richter a zguduit trei țări! Sunt cel puțin 213 de morți și 1.700 de răniți

ACTUALIZARE 09:35 Televiziunea de stat din Iran anunță cel puțin 207 morți în țară. Oficialii din Irak au anunțat că pe teritoriul lor au murit 6 persoane și 50 au fost rănite, informează The Guardian. În total sunt peste 1.700 de răniți.

Cutremurul a produs panică pe străzile capitalei irakiene Bagdad, oamenii ieşind pe străzi. La moscheile din Bagdad şi din alte localităţi irakiene s-au spus rugăciuni la difuzoare.

Un cutremur de 7,6 grade pe scara Richter s-a produs la ora 20:19 minute în Iraq, la 210 km de Bagdad, capitala țării, conform aplicatiei ECMS. Este posibil ca seismul care a avut o magnitudine record pentru această țară să fi produs zeci de victime și pagube materiale.

Actualizare, 01:50 Cutremur de magnitudine 7,2 la graniţa dintre Iran şi Irak: Cel puţin 61 de morţi şi 300 de răniţi în Iran

Conform şefului serviciilor de urgenţă iraniene, cel puţin 300 de persoane au fost rănite.

Cutremurul a avut epicentrul la 32 de kilometri de oraşul irakian Halabja, la o adâncime de 33.9 kilometri.

Cutremurul a afectat atât Iranul cât și Irakul.

Presa iraniană a anunţat iniţial că au murit cel puţin şapte persoane în vestul Iranului, alte şase fiind decedate în Irak.

Cutremurul a produs panică pe străzile capitalei irakiene Bagdad, oamenii ieşind pe străzi.

La moscheile din Bagdad şi din alte localităţi irakiene s-au spus rugăciuni la difuzoare.

Postul iranian IRINN a anunţat că echipe de salvare au fost trimise în vestul ţării.

“În cel puţin opt localităţi s-au produs daune, iar în altele s-au întrerupt comunicaţiile”, a declarat un oficial.

Cutremurul a fost resimţit şi în Turcia.

ACTUALIZARE, 22:17 – Cutremurul s-a resimțit până în Turcia. În total au murit 6 persoane, conform unui bilanț provizoriu, conform Reuters.

Actualizare, deocamdata nu exista informatii clare cu privire la posibilele victime sau pagube materiale. Un cititor a comentat pe Facebook si conform acestuia seismul s-a resimtit puternic.

Citeşte şi Lia Olguţa Vasilescu a făcut anunţul! E oficial, ce se întâmplă cu pensiile din 2018

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top