Connect with us
Atac armat în Marseille! Poliția raportează mai multe victime

Externe

Atac armat în Marseille! Poliția raportează mai multe victime

Trei bărbați înarmați cu arme tip Kalashnikov au deschis focul asupra unei mulțimi de oamenii din Marseille, Franța. Poliția anunță mai multe victime, potrivit Express.co.uk.

Incidentul a avut loc la Marseille, la ora 17, ora locală. Bărbații care purtau cagule au ajuns la fața locului cu trei mașini și au început să tragă în mulțimea formată din tineri.

Poliția a raportat o primă victimă: un tânăr a fost ușor rănit. El a fost dus la spital, dar starea lui nu a necesitat spitalizarea, potrivit francesoir.fr.

Bărbații au deschis focul asupra unui grup de tineri care nu se afla departe de spațiul cultural cunoscut sub numele de „La Busserine”, informează presa locală Corse-Matin.

Trei vehicule cu persoanele mascate au sosit în districtul orașului Busserine la ora 17:00 locală, a declarat ACTU17 din Franța.

La ora transmiterii acestei știri, poliția a anunțat că sunt mai multe victime, fără să precizeze dacă printre acestea sunt și oameni decedați.

Două incidente, în numai o lună

Este al doilea incident în decurs de numai o lună care se întâmplă în Marseille. Luna trecută, un bărbat în vârstă de treizeci de ani, a fost grav rănit în fața unui restaurant din centrul Marsiliei.

Victima căzut sub unei ploi de gloanțe, după ce două persoane au deschis focul, în timp ce stătea pe terasa unui bar.

Te-ar putea interesa și: Atac armat la un liceu din Texas! Cel puţin opt morţi

Atac armat într-un liceu din Santa Fe, Texas, Statele Unite ale Americii. Potrivit unui martor, un bărbat înarmat a intrat în incinta liceului şi a început să tragă cu o puşcă.

Update: Mai multe persoane au fost ucise vineri după ce un individ înarmat a deschis focul într-un liceu din Texas, au relatat posturi de televiziune, în timp ce preşedintele Donald Trump a atras atenţia că „ne putem aştepta la veşti proaste”, relatează AFP.

„Focuri de armă într-o şcoală din Texas. Primele informaţii arată că ne putem aştepta la veşti proaste”, a scris pe Twitter liderul de la Casa Albă, care a mai spus că este vorba de un „atac oribil”.

Poliţia a anunţat apoi la scurt timp că în între opt şi zece persoane şi-au pierdut viaţa în incident. Tot conform poliţiei, atacatorul era un elev al liceului. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top