Connect with us
Fetița din Oltenița dată dispărută de familie, găsită moartă! Cum au descoperit-o polițiștii

Știri

Fetița din Oltenița dată dispărută de familie, găsită moartă! Cum au descoperit-o polițiștii

Fetița din Oltenița care a fost dată dispărută luni de familie a fost găsită moartă. Cazul ei a lansat o mobilizare mare la nivelulul județului Călărași. Micuța a vea doar trei ani.

Un echipaj al Poliției de Frontieră a găsit-o pe fată înecată în râul Argeș, într-o zonă situată la circa 2 kilometri de casă, conform Digi 24.

Operațiunea de căutare a fost reluată marți dimineață, după ce zeci de pompieri și polițiști din județul Călărași au căutat-o pe copilă luni până târziu în noapte.

Fetița se numește Colgiu Giulia Ionela Gabriela, are aproximativ 90 cm, ten deschis, păr  șaten, drept, ochi căprui.

La momentul dispariției, aceasta purta o vestă roșie cu glugă, un tricou alb și o pereche de pantaloni gri, se arăta în comunicatul IPJ Călărași.

Potrivit anchetatorilor, la prima vedere, fetița nu a suferit leziuni, însă s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Anchetatorii iau în calcul orice ipoteză cu privire la moartea fetiței, inclusiv neglijența părinților.

Fetița dispărută din Oltenița ar fi plecat singură din curtea părinților, pentru că nu era supravegheată, iar când au descoperit că aceasta lipsește, părinții au sunat imediat la numărul de urgență 112.

Copila a fost căutată de familie, vecini și oamenii legii.

Te-ar putea interesa și: Copii răniți într-un accident rutier sever

Trei copii au fost răniţi într-un accident petrecut seara trecută în municipiul Constanţa, după ce două autovehicule au intrat în coliziune, pe fondul neacordării priorităţii în intersecţie, conform indicatoarelor de circulaţie rutieră, a informat marţi Inspectoratul Poliţiei Judeţene (IPJ).

Potrivit sursei citate, o femeie de 40 de ani conducea un autoturism pe strada Şoseaua din vii, din municipiul Constanţa, şi pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier „Oprire” a pătruns în intersecţia cu str. Democraţiei, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o şoferiţă, în vârstă de 40 de ani.

În urma tamponării, a rezultat vătămarea corporală a trei minori, unul de 10 ani, iar ceilalţi doi în vârstă de cinci ani, pasageri în autoturismul ce a fost provocat accidentul rutier.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fetița care a născut la 5 ani și cu copilul ei. Acum, arată de necunoscut!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top