George Becali, după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță: „N-am călcat în curtea SRI niciodată. N-am făcut coadă la Codruța”

16.03.2018
George Becali, după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță: „N-am călcat în curtea SRI niciodată. N-am făcut coadă la Codruța”

Omul de afaceri George Becali a declarat că „nu a călcat” niciodată în curtea SRI. De asemenea, acesta a dezvăluit și0 că nu îi cunoaşte pe fostul director adjunct al SRI Florian Coldea ori pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„Nu puteam să las o minciună să dăinuie în spaţiul public. Aici mă refer la (Sebastian n.r.) Ghiţă, la interviul lui, el spune aşa: ‘L-am văzut pe Becali de 100 de ori la SRI şi vorbind cu Coldea şi cu Maior’ şi eu vin şi spun: ‘Nu îl cunosc pe Coldea, nu am dat în viaţa mea mâna cu el, nu am vorbit nici la telefon cu el.

Nu am călcat în curtea SRI niciodată în viaţa mea’ (…) îl cunosc pe Maior, Hrebenciuc mi-a cerut 10.000 de dolari pentru Augustin Buzura (…) acum 15 ani am dat 10.000 de dolari pentru Augustin Buzura, sponsorizare o carte”, a spus Becali, într-o conferinţă de presă.

El a menţionat că l-a contactat o singură dată pe George Maior.

„Era vorba de interes naţional, aşa credeam eu, să-i spun cum la Înalta Curte de Casaţie de Justiţie (…) voiam să-l atenţionez că în ţara noastră, adică să înregistreze că în ţara noastră justiţia nu se face drept şi asta e chestiune de interes naţional, credeam eu.

George Becali nu o cunoaște pe Laura Codruța Kovesi

Mi-a spus: ‘Domnule Becali, marţi vă resun eu’. Mincinos, Maior nu m-a mai resunat nici în ziua de astăzi”,

a afirmat Becali.

El a spus că nu o cunoaşte pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„Nici pe Codruţa nu o cunosc, apropo de asta, cum a zis el, Ghiţă, (…) Eu în viaţa mea nu mă duceam să fac coadă la Codruţa niciodată (…)”, a declarat Becali.

CITEȘTE ȘI: Administrația Prezidențială: „Consiliul Suprem de Apărare a Ţării nu a aprobat, prin hotărâri, încheierea unor protocoale între SRI şi DNA”

CSM refuză revocarea Laurei Codruța Kovesi. A demontat punct cu punct raportul lui Toader