Connect with us
Gorj: Accident în Buduhala. Planul roșu de intervenție, activat

Știri

Gorj: Accident în Buduhala. Planul roșu de intervenție, activat

Un accident cumplit de circulație a avut loc în dimineața zilei de 24 de septembrie, în Buduhala, Gorj. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Unsprezece victime au rezultat în urma accidentului petrecut luni dimineaţa în localitatea Buduhala, cauza producerii evenimentului fiind neacordarea de prioritate la intersecţia unui drum comunal cu DN 67.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), toate victimele au fost transportate la spital, fiind vorba despre o persoană rănită grav, încarcerată, două rănite mai grav, şase cu leziuni minore şi alte două prezintă atacuri de panică.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, a precizat că accidentul s-a produs din cauza unui autoturism care circula pe un drum comunal şi a pătruns pe DN 67 fără să se asigure, intrând în coliziune cu alte două autovehicule care se deplasau dintre Motru spre Târgu-Jiu.

Un accident care a avut loc luni dimineaţa în localitatea Buduhala s-a soldat cu nouă victime, dintre care una încarcerată, fiind activat planul roşu de intervenţie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

Potrivit acestora, în accident au fost implicate trei autovehicule.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, accidentul a avut loc în apropierea postului de poliţie din zonă.

Te-ar putea interesa și: Un alt accident grav în Gorj: O persoană a murit

Un grav accident rutier, soldat cu moartea unei persoane, s-a produs duminică pe DN 67 Motru – Târgu Jiu.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs, în zona localităţii Ciuperceni din judeţul Gorj, pe fondul neatenţiei la volan, conducătorul unui autoturism lovind din spate o căruţă tractată de un tractor.

În urma impactului, căruţaşul a decedat, iar conducătorul tractorului a suferit leziuni grave. Circulaţia rutieră nu a fost afectată, a precizat sursa citată.

Citește și: Accident rutier grav în judeţul Vrancea! Patru persoane au decedat, printre care un copil de 15 ani

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top