Connect with us
Gorj. Accident în Bumbești-Jiu. Un copil și-a pierdut vederea din cauza unui accident la locul de joacă

Știri

Gorj. Accident în Bumbești-Jiu. Un copil și-a pierdut vederea din cauza unui accident la locul de joacă

Accident în Bumbești-Jiu. Un copil în vârstă de trei ani și opt luni din Bumbești-Jiu a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut și a fost lovit de un leagăn în parc. Micuțul se afla cu părinții săi în parc atunci când s-a întâmplat tragedia. Copilul a fost transportat de urgență la spital, unde a ajuns pe masa de operație. Din nefericire, medicii nu au putut să îi redea vederea copilului.

„Ruginit, nevopsit, rupt spătarul la el. Plagă, resturi de la fierul acesta. Erau bucăţi de metal, era ruginit. În ochi”, își aduce aminte tatăl, imediat după accident.

Mama copilului este disperată și se gândește să vândă totul pentru a face rost de bani. Doar un transplant de cornee i-ar putea salva vederea copilului.

Citește și: Accident în Ialomița: Un cioban și șapte oi au fost loviți de tren și au murit pe loc

„Rămâne fără vedere dacă nu îi fac acel transplant de cornee. Am pus şi maşina la vânzare. Mai avem o locuinţă, o garsonieră, am pus-o şi pe aia la vânzare în credinţa că le vindem şi o să facem rost de bănuţi”, a declarat Alexandra Tudor, mama copilului, pentru digi24.ro.

Citește și: Vaslui: Accident în Negrești, pe 4 iunie 2018. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a lovit la locul de muncă

Constantin Bobaru, primarul oraşului Bumbeşti-Jiu, crede că părinții ar fi trebuit să fie mai atenți, ca să nu se întâmple acest accident:

„Părintele trebuia să-şi ia toate măsurile. Dacă ai văzut un leagăn că e defect, tu, ca părinte, de ce laşi copilul să folosească acel echipament că eşti responsabil. Un copil, la trei ani, n-are discernământ”, a dezvăluit primarul.

Primăria a fost amendată și va ajuta familia cu o sumă de bani

În ciuda problemelor din parc, mulți părinți își duc în continuare copiii în parc, iar alte tragedii s-ar putea întâmpla în orice moment.

„Fiecare părinte trebuie să îşi asume dacă merge în parc cu copilul. Să aibă grijă să vadă dacă e ok să stea cu el acolo. Ce să facem acum?”, spune mama unui copil.

Primăria Bumbeşti-Jiu a fost amendată cu suma 35000 de lei după acest incident. Între timp, autorităţile promit să sprijine familia cu o sumă de bani pentru operaţia copilului.

Foto: captură Digi 24.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top