Connect with us
Ilie Năstase, implicat într-un nou scandal

Știri

Ilie Năstase, implicat într-un nou scandal

Fostul tenismen, Ilie Năstase ar putea fi chemat la poliție după ce din casa soției sale au dispărut mai multe lucruri de valoare. Ilie Năstase ar fi intrat în locuința soției în timp ce aceasta era plecată.

Poliţiştii au primit un apel în jurul orei 13.00, un bărbat anunţând că Ilie Năstase ar fi ajuns la imobilul fostei iubite, ar fi sarit gardul, ar fi intrat în casă, ar fi luat mai multe lucruri printre care şi două tablouri şi apoi ar fi dispărut.

Nu există plângere penală depusă în acest caz. Singurul indiciu este declaraţia dată telefonic. Poliţiştii au deschis dosar penal in rem pentru furt.

Ilie Năstase ar urma să fie chemat la audieri

În mai, Ilie Năstase a fost prins băut la volan. Poliţiştii spuneau că Năstase a folosit un limbaj jignitor la adresa acestora şi a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost încătuşat.

Fostul sportiv dădea semne vizibile că ar fi consumat alcool, iar când poliţiştii i-au cerut să sufle în alcooltest Ilie Năstase a refuzat şi i-a înjurat pe poliţişti.

Ilie Năstase a fost încătuşat şi dus la INML, unde şi acolo a refuzat recoltarea de probe biologice.

Ulterior, poliţiştii l-au dus la sediul Brigăzii Rutiere şi au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice dar şi pentru refuzul de recoltare a probelor biologice.

Citește și Ilie Năstase l-a amenițat pe Cătălin Cazacu! Cum a intervenit Brigitte Năstase

Citește și În plin divorț de Ilie Năstase, Brigitte Sfăt și-a făcut un iubit: „Am avut o relație…”

Citește și Ce a făcut Ilie Năstase chiar de ziua lui Brigitte! ”M-a deranjat foarte mult, în momentul în care…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top