Connect with us
În plin divorț de Ilie Năstase, Brigitte Sfăt și-a făcut un iubit: „Am avut o relație...”

Monden

În plin divorț de Ilie Năstase, Brigitte Sfăt și-a făcut un iubit: „Am avut o relație…”

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi. Deși este pe rol divorțul lor încă din luna februarie, Brigitte și fostul campion la tenis reușesc să îi uimească pe toți.

Cei doi au petrecut sfârșitul de săptămână într-un club cunoscut din Mamaia. Brigitte a recunoscut astăzi că, deși este în continuare soția lui Ilie Năstase în acte, a avut o relație cu un bărbat în timpul căsniciei. Din nefericire, relația a durat doar două luni.

Citește și: Brigitte Năstase, lacrimi amare: „Am stat în genunchi să fiu soția lui…”

„Am avut o relație de două luni, dar nu a mers. (…). Vara asta. Da, avem un divorț pe rol din februarie. Da, acum e în apartamentul meu de la mare. (…). Anumite relații merg mai bine în momentul în care nu mai există condiții. (…). Asta trebuie să-l întrebi pe el (n.r.: răspunsul la întrebarea: «Ce iubește cel mai mult Ilie la tine?»), (…) faptul că sunt cea mai deșteaptă și puternică femeie din viața lui – asta mi-a spus duminică acum. (…). Cel mai frumos lucru la el e modul în care vine să mă împace de fiecare dată. (…)”, a declarat soția celebrului tenisman în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Citește și: Brigitte Sfăt surprinsă de Ilie Năstase. ”Uite cu ce a venit el…”

De altfel, în luna mai, fostul tenisman a fost surprins alături de o tânără, iar Brigitte a ținut să îi transmită un mesaj dur acelei femei.

Brigitte Nătase a vorbit și despre planurile lui Ilie Năstase de a părăsi România după divorț

„Acum Ilie este la un turneu de tenis în Cluj, vrea să se mute dupa divorț în Franța pentru a începe o viață nouă. Îmi doresc de la mine un singur lucru. Să fiu unică și singura din viața unui bărbat și asta, din păcate, în ultimul timp nu s-a mai întâmplat, pentru că eu chiar îmi doresc să fiu unică.

M-am supărat la început, în momentul în care am aflat l-am susținut. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat să ajungem la divorț, am pus preț pe acest gest, că m-a luat de soție, nu aș fi vrut să se spulbere tot.” , a mărturisit Brigitte Năstase, la „Star Matinal de Weekend”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top