Connect with us
Ilie Năstase, scandal cu polițiștii. Cum s-a ales fostul tenismen cu dosar penal

Știri

Ilie Năstase, scandal cu polițiștii. Cum s-a ales fostul tenismen cu două dosare penale – UPDATE

Ilie Năstase are noi probleme cu legea. Fostul mare tenismen a fost reținut, încătușat și s-a ales cu un dosar penal după ce a făcut scandal și a refuzat recoltarea probelor biologice. La scurt timp, el s-a mai ales cu un dosar penal.

UPDATE> Ilie Năstase a fost oprit din nou în trafic de polițiști, la doar câteva ore după ce s-a ales cu un dosar penal pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Deși avea permisul reținut, fostul tenismen român s-a urcat pe un scuter și comis mai multe infracțiuni în trafic.

Potrivit Digi24, Ilie Năstase a intrat pe contrasens, a depășit linia dubla continuă și ar fi trecut chiar pe culoarea roșie a semaforului.

A fost dus astfel din nou la Udriște, unde s-a ales cu un al doilea dosar penal în doar 6 ore.

„Cică n-am nu știu ce asigurare. Și cică am dosar penal. Nu i-ați văzut la colț? Stăteau la pândă acolo, la colț. M-a oprit, că a zis că am trecut pe roșu, când era verde. N-am trecut pe roșu. Când mergi înainte e roșu, la dreaptă e verde. Eu am luat-o la dreaptă.. Când ești milițian nu poți să fii polițist”, a declarat Ilie Năstase în față reporterilor sosiți la locul în care fostul mare tenismen român a fost oprit.

Stire initiala

Năstase, care după spusele polițiștilor se afla în stare de ebrietate, a fost surprins în jurul orei 4.45, pe Sos Nordului, zona ambasada Chinei. Oamenii legii l-au oprit pentru un control.

Întrucât acesta se afla intr-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii polițiștilor, motiv pentru care a fost încatusat si condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice și a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare mostre biologice.

Năstase a fost eliberat de polițiști în jurul orei 7:30. El a fost sancționat conform legii 61/1991, pentru încălcarea ordinii și liniștii publice.

Nu e prima oară când fostul număr 1 din tenis e într-o asemenea ipostază. A mai fost prins băut exact în același loc și a rămas și atunci fără permis!

Ce se întâmplă cu Ilie Năstase și Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase ba divorțează, ba nu divorțează! Ba se ceartă ca la ușa cortului și se acuză de infidelitate, ba se împacă. Dar, ceea ce se petrece, cu adevărat, între ei poate fi observat doar în momentele în care cred că nu îi vede nimeni.

Deși Ilie Năstase a reușit de mai multe ori să își împace soția, femeia tot nu a renunțat la ideea de a divorța. Cu o săptămână în urmă s-a desfășurat și prima înfățișare în procesul de divorț. Însă numai Brigitte a fost prezentă. Fostul tenismen nu și-a făcut apariția la tribunal.

„Noi suntem şi prieteni, nu are legătură faptul că lucrurile s-au întâmplat şi a reuşit să mă ducă într-un punct în care m-a dezamăgit şi am mers mai departe cu procesul. În februarie am încercat să îi dau un ultimatum, de aceea l-am şi introdus, ce s-a întâmplat m-a făcut să merg până la capăt.

Nu ştiu ce îmi rezervă ziua de mâine, nici nu ştiu drumul pe care o ia viaţa mea. Suntem despărţiţi, stăm separat de un an şi două luni, m-am obişnuit singură, îmi canalizez timpul cu afacerile. Ilie m-a ajutat foarte mult”, a declarat Brigitte Sfăt în cadrul unei emisiuni.

Divorțul a fost intentat de Brigitte Sfăt chiar de ziua ei. Se pare că de data aceasta bruneta este dispus să încheie relația pe care o are de 8 ani cu fostul tenismen.

„M-am săturat să trăiesc așa. De ziua mea am fost foarte supărată. A fost o zi neagră pentru mine, am fost într-o depresie cruntă. Am hotărât să iau cea mai bună decizie pentru viața mea. Vreau să am pace și liniște!”, a fost declarația brunetei pentru Click.ro.

Citește și: Brigitte Năstase, la capătul puterilor: „Eu am vrut un copil cu Ilie, dar fosta soție l-a pus…”

1 Comment

1 Comment

  1. Andy

    2018-05-25T12:33:14+03:00 at 12:33

    BADARAN A FOST TOATA VIATA SI ASA O SA MOARA.NU MA MIRA NIMIC LA EL. CRED CA MADAM BRIGHITE A INCASAT DESTUI PUMNI.dE! CAND ALERGI DUPA BANI SI CELEBRITATE O MAI SI INCASEZI.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top