Connect with us
S-a aruncat în fața metroului! Circulația pe magistrala 2 oprită

Știri

Incident la metrou, pe magistrala Berceni – Pipera. Ce s-a întâmplat la staţia Eroii Revoluţiei

Un incident a avut loc luni seara pe magistrala de metrou M2, după ce la staţia Eroii Revoluţiei s-a semnalat o degajare de fum. Pompierii au intervenit.

Circulaţia metroului pe Magistrala II (Berceni-Pipera) nu a fost afectată de degajarea de fum din staţia Eroii Revoluţiei iar călătorii nu au fost puşi în pericol în niciun moment, precizează reprezentanţii Metrorex.

„La ora 18.30 din cauza unui deranjament tehnic, decuplarea-cuplarea unui cablu în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, s-a produs degajare de fum. Echipele de intervenţie Metrorex au intervenit imediat şi au rezolvat situaţia.

Nu au existat probleme în circulaţie. Fumul degajat este preluat de ventilatoarele din staţii. Menţionăm că nu este vorba despre un incendiu şi călătorii nu au fost puşi în niciun moment în pericol”, precizează sursa citată.

Anterior, oficiali de la ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că efective de pompieri acţionează luni pentru depistarea unei surse de degajare de fum care a apărut în staţia de metrou Eroii Revoluţiei.

La faţa locului intervin trei autospeciale de stingere, o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Degajarea de fum se manifestă la nivelul peronului din staţia de metrou.

Circulaţia metroului nu este restricţionată momentan şi nu se impune evacuarea călătorilor din staţie, dar ca măsură preventivă a fost sistat accesul din exterior, au precizat sursele citate.

Citeşte şi: Incendiu la Porțile de fier 1! Un transformator al hidrocentralei a luat foc

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top