Connect with us

Știri

ISIS vrea să atace New York-ul în ziua de Crăciun! Imaginea care le dă fiori americanilor

Imaginea care le dă fiori americanilor! Gruparea Stat Islamic promovează pe internet un poster cu un mesaj de-a dreptul tulburător.

„Ne întâlnim de Crăciun în New York … în curând”, este mesajul transmis de ISIS. Mesajul este scris pe un poster în care apare Moş Crăciun care ţine în mână un sac plin cu bombe.

Personajul care îl interpretează pe Moş Crăciun este în Times Square, iar lângă el se află o cutie cu dinamită.

Fanii ISIS împărtășesc o imagine de propagandă perturbatoare care amenință un atac asupra New York-ului de Crăciun.

Aceasta este cea mai recentă imagine de propagandă care avertizează asupra atacurilor ce ar putea avea loc în timpul Crăciunului, inclusiv în Europa.

Teroriștii care folosesc canale de comunicații criptate au împărţit posterele inclusiv în Londra. Pe postere apare şi Turnul Eiffel din Paris, cu o piață de Crăciun în prim plan.

Posterele sunt promovate în mediul online

Imaginile jihadiștilor apar pe scenele de sărbători, cu mesaje în limbile engleză, franceză și germană, în care se afirmă: „În curând în sărbătorile voastre”.

Un alt afiș întruchipează un terorist care vizitează Piața San Pietro din Vatican. Acesta are asupra lui un lansator de rachete, împreună cu un mesaj care îi îndeamna pe extremiști la atacuri.

Mesajul avertiza că „Sărbătoarea cruciaților se apropie”, făcând aluzie la un atac de Crăciun asupra orașului sfânt al bisericii catolice.

Săptămâna trecută, un alt afiș a fost promovat în mediul virtual. Pe respectivul poster apărea o figură mascată care conducea spre Bazilica Sf. Petru, având un pistol în mână iar în maşină un rucsac.

În partea de sus a afișului este mesajul „Sânge de Crăciun” cu linia „Asteaptă …”, scrisă cu roșu dedesubt.

Imaginile promovate în mediul virtual aduc aminte de atacul terorist de anul trecut din Berlin, care a avut loc la Târgul de Crăciun. Atunci, mai mulţi oameni au murit şi peste 50 de persoane au fost rănite.

Citeşte şi O apropiată a Cristinei Stamate face dezvăluiri cumplite: “De un an de zile, ea era…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top