Connect with us

Știri

Jerry Maren, cunoscutul actor din „Vrăjitorul din Oz”, s-a stins din viață

Jerry Maren, unul dintre cei mai cunoscuți actori din „Vrăjitorul din Oz”, s-a stins la vârsta de 98 de ani.

Îndrăgitul actor era cunoscut mai ales pentru filmul „Vrăjitorul din Oz”, iar în ultimii ani s-a confrunta cu probleme de sănătate, după ce a fost diagnosticat cu demență.

Jurnaliștii de la TMZ anunță că Jerry Maren a murit în urmă cu o săptămână. Cu toate acestea, abia de puțin timp s-a aflat vestea teribilă.

Decesul a survenit într-o clinică din San Diego, unde actorul fusese internat.

De asemenea, funeraliile au avut loc weekendul trecut și a fost înmormântat în cimitirul Forest Lawn din Hollywood, acolo unde își dorm somnul de veci multe vedete.

Te-ar putea interesa și: A murit renumitul designer vestimar, Kate Spade

Kate Spade, unul dintre cei mai faimoşi designeri ai momentul, a murit marţi, la vârsta de 55 de ani. Din primele investigaţii se pare căp aceasta s-ar fi sinucis.

Descoperirea terifiantă a fost făcută de cea care avea grijă de locuința sa. Kate Spade avea 55 de ani. Ea a fost găsită marţi dimineaţă, de femeia care făcea curăţenie în apartamentul său din 850 Park Avenue.

Citește și: Comandorul Ion Stăiculescu a murit. Pilotul, găsit decedat într-o cameră de hotel din Franța

Se pare că designerul ar fi lăsat un bilet de adio. Nu mai departe de anul trecut firma Coach a achiziţionat Kate Spade & Company pentru suma de 2,4 miliarde dolari.

Citește și: Tatăl Danei Marijuana a murit din cauza problemelor de sănătate

Genţile create de Kate Spade au creat senzaţie în anii ’90, compania Kate Spade New York având peste 140 de magazine în SUA şi 175 la nivel internaţional.

Kate Spade s-a născut pe 24 decembrie 1962, în Kansas City, Missouri

Ea a mers la Arizona State University, unde l-a întâlnit pe Andy Spade, cu care a început afacerile, ei înfiinţând Kate Spade New York, la începutul anilor ’90.

Cei doi au înfiinţat această companie după ce au lucrat la magazinul Mademoiselle.

Kate Spade, pe numele ei real Katherine Noel Brosnahan, este creatorea brand-ului Kate Spade New York. În anul 2016, ea și-a vândut ultimele acțiuni pe care le avea în cadrul companiei.

În același ani, împreună cu mai mulți parteneri, a lansat un nou brand, intitulat Frances Valentine.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top