Connect with us
Miting PSD pentru respectarea democrației: „Va fi un miting împotriva abuzurilor”

Știri

Miting PSD pentru respectarea democrației: „Va fi un miting împotriva abuzurilor”

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor, a anunţat luni organizarea, pe data de 9 iunie, de la ora 20,00, a unui miting „împotriva abuzurilor de mai mult timp” şi a încălcării principiilor statului de drept.

Decizia a fost luată de Comitetul Executiv Naţional al PSD. Liderii social-democraţi au stabilit ca mitingul împotriva abuzurilor din justiţie să aibă loc sâmbătă, 9 iunie, de la ora 20:00, în Piaţa Victoriei.

Citește și: PSD face miting pentru Dăncilă. Ce transmit politicienii de la putere

Peste 60000 de oameni așteptați la miting

Liderii din ţară au dezvăluit că vor aduce oameni la Bucureşti, fiecare după posibilităţi, însă ar urma să strângă peste 60.000 de oameni. Protestul social-democraţilor va fi după terminarea Marşului Bucharest Pride 2018.

„Îi aşteptăm pe toţi cei care doresc să trăiască într-o ţară liberă (…), într-o ţară în care din cauza unei propagande toxice uriaşe se pune problema ca o structură nelegitimă, obscură, subterană să paraziteze instituţiile statului, să paraziteze deciziile şi să influenţeze într-un mod ocult decizii importante, să permită abuzuri, (…) să permită ca zeci, mii de destine să fie distruse”, a declarat preşedintele PSD, la finalul reuniunii CExN al formaţiunii.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis, amenințat cu SUSPENDAREA: „Chiar eu voi strânge semnăturile”

Este un miting împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp. Facem acest miting pentru a arăta că suntem deciși să mergem până la capăt pentru ca România să devină o țară democratică, unde libertățile și drepturile fundamentale sunt respectate așa cum scrie în Constituție și în tratatele internaționale. Îi așteptăm pe toți cei care doresc să trăiască într-o țară liberă.

Din cauza unei propagande toxice uriașe, se pune problema ca o structură nelegitimă obscură, subterană să paraziteze deciziile și să influențeze într-un mod ocult deciziile importante, să permita abuzuri, sa permita intruziuni, sa permitea ca cetateni romani sa fie inchisi si firme sa fie inchise, ca zeci, sute de mii de destine să fie distruse, având în vedere niște interese care nu sunt întotdeauna numai din interior”, a declarat Dragnea.

Foto: Hepta.ro

3 Comments

3 Comments

  1. eva vanvossen

    2018-06-04T13:45:46+03:00 at 13:45

    Mirabela-Vladela…unde naiba sunt comentariile?o sa va reclam la Facebook pentru nerespectarea conditiilor!

  2. eva vanvossen

    2018-06-04T13:44:20+03:00 at 13:44

    Deci,,reviu”…unde mama naibii sunt comentariile?!

  3. eva vanvossen

    2018-06-04T13:42:52+03:00 at 13:42

    Da…las un comentariu,este ca si cum l-as trimite spre o gaura neagra,nu-l voi mai vedea,,nevar” ,macar sa ma ,,racoresc” (cu nu stiu ce bere?!)jegosii astia au un tupeu absolut fantasctic!pentru ce ar fi acest miting?,,pentru respectare…bla,bla,bla”?ei,vor avea ocazia sa vada si parerea noastra,nu?sa lasa acasa pe Irinuca,poate e mai sensibila emotional?!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top