Connect with us

Știri

Momente tensionate la Arena Națională! Gabriela Firea a fost huiduită de zeci de mii de oameni

Gabriela Firea a fost huduită de către cei aproape 20000 de fani sosiți în Arena Națională. Primarul General al Capitalei a urcat pe scenă alături de Simona Halep, iar ceea ce trebuia să fie un moment de bucurie, s-a transformat într-un moment delicat pentru edilul Bucureștiului.

După ce i-a dat campioanei de la Roland Garros cheile orașului, Gabriela Firea a fost nevoită să iasă de pe Arenă, înainte de încheierea ceremoniei.

În drumul spre ieșire, huiduielile la adresa Gabrielei Firea au fost și mai intense.

„Bun venit, Simona Halep! Te rog să primeşte din sufletul nostru cheia oraşului Bucureşti şi această plachetă ovaţională. Tu ești deja cetățean de onoare al Bucureștiului. Îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut!”, au fost cuvintele politicianului, urmate de prima reacţie a Simonei.

Citește și: Simona Halep, față în față cu zeci de mii de fani! Regina de la Roland Garros a sosit la Arena Națională

Fără să știe exact ce se întâmplă, campioana de la Roland Garros a fost puțin stânjenită. Cu toate acestea, și-a găsit cuvintele în care le-a mulțumit celor care i-au fost alături.

„Vă mulțumesc foarte mult, Sunt foarte emoționată. Este un moment deosebit. Sunt foarte mândră că sunt româncă. Aceaste performanțe sunt 100% din țara noastră. Mereu am crezut că se poate face o performanță mare. Peste tot am parte de dumneavoastră și de un public numeros. Mi s-a spus că în istoria Roland Garros nu s-a mai cântat imnul unei țări cu versuri. Vreau să vă mulțumesc. Vreau să le mulțumesc familiei mele. Știm bine că nu avem un sistem foarte dezvoltat.

Nu avem un sistem foarte dezvoltat în sport, dar vreau să mulţumesc României pentru tot ceea ce mi-a oferit. Vreau să cred că vom mai avea mulţi campioni. Sper ca acest trofeu să fie începutul unei noi generaţii. Sper să avem mai multă încredere în noi şi să crddem 100% că avem forţă că putem face tot ce ne dorim. Întâi de toate trebuie să visăm. N-aş vrea să mai plec de pe această scenă!”, a spus Simona pe Arena Națională.

După eveniment, Gabriela Firea a scris pe pagina sa de socializare:

„Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, spune o vorba veche din popor! In mai putin de 24 de ore, Primaria Capitalei a organizat un eveniment de tinuta, pe Arena Nationala, in cadrul caruia marea noastra campioana Simona Halep sa poata prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriasa! S-a lucrat frenetic minut de minut.

De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea : compromiterea evenimentului. Cu tot felul de stiri false si comentarii rautacioase. Nu a contat ca umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat ca, seara, martori au fost si copii, la un festival al urii si dezbinarii. Cand am declarat-o Cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, multi au strambat din nas. Si au comentat negativ.

Acum, daca nu o primeam asa cum merita, ar fi spus ca sunt aroganta si ca nu imi fac datoria de primar general. In toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt intampinati cu entuziasm de cetateni si sunt recompensati prin intermediul autoritatilor de la acel moment : ministru, primar, presedinte de federatie etc.

Nu exista o alta cale civilizata prin care sa ne aratam respectul fata de valorile noastre. Repet, daca nu organizam nimic si nu ofeream Cheia Orasului intr-un cadru festiv, aveam sa fiu certata ca sunt nepasatoare. Daca mi-am facut datoria de roman si primar, nici asa nu a fost bine… pentru unii. Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep.

De dragul ei si din respect pentru performanta sa uriasa, puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanta. Nu despre cati bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucurestiul intr-un oras sub asediu. Slava Domnului ca cei mai multi sunt oameni civilizati, democrati, cu respectul fiecaruia de a avea dreptul sa nu fie de acord cu celalalt. In rest, si maine este o zi!

Si maine e o zi de munca! Si maine ne vom bucura ca apare soarele, ca suntem sanatosi, ca putem avea credinta si ca putem ierta. Ai castigat, continua! Ai pierdut, continua!”

2 Comments

2 Comments

  1. Georg

    2018-06-12T19:36:28+03:00 at 19:36

    Sugi ****, Sorin. Si tu, si Firea.

  2. Sorin

    2018-06-12T12:51:50+03:00 at 12:51

    Gest mârlănesc ! Daca nici fair-play nu mai avem…Bine ca pe alții nu i-au huiduit când și-au bătut joc de tara!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top