Connect with us

Știri

Naşa fetiţei agresate de poliţistul pedofil: „L-au lăsat să-şi facă …”

Naşa fetiţei agresate în lift de un angajat al Brigăzii Rutiere, care se află la Poliţia Capitalei la momentul transmiterii ştirii, este nemulţumită de modul în care au acţionat poliţiştii, precizând că bărbatul ar trebui pedepsit „mai rău ca un om de rând”.

„El, ca poliţist, trebuie să fie pedepsit mai rău ca un om de rând, pentru că ştia legile, probabil profilul lui psihologic era mult mai dezvoltat, ştia ce e bine şi ce nu e bine să facă.

Se pare că acum doi ani a mai fost un caz similar. El recurgea doar la pipăit şi pupături, dar nici lucrul acesta nu e normal. Poate nu avea timp să ajungă mai departe. Am înţeles că are o fată de 22 de ani.

Sunt curioasă să aflu declaraţia fetei lui. Ce părere ar avea dacă i s-ar întâmpla ei. Cum ar vrea ea să fie pedepsit omul care i-ar face acest lucru?

Au trecut zile bune până să-l prindă. L-au lăsat să-şi facă geanta. Părerea mea. Îl cunoşteau, e clar”, a spus naşa fetei.

Liderul de sindicat Dumitru Coarnă susţine că că agentul bănuit de agresiune sexuală este şoferul unui şef de serviciu.

În cazul lui există indicii în legătură cu o altă infracţiune, comisă în anul 2015

„E venit din 2010 de la Jandarmerie, mai are o infracţiune prin 2015, parcă. Informaţia a plecat de la Brigada de Poliţie Rutieră. Stan Eugen, ca persoană fizică, a comis o infracţiune.

Sigur că e o problemă de sistem de ce a rămas acolo. Era şoferul unui şef de serviciu. Şi-a recunoscut fapta, din câte ştiu eu”, a spus liderul Sindicatutului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă.

Şi mama copiilor agresați a avut o primă reacție, după prinderea acestuia.

„E bine că l-au recunoscut și că nu au acoperit lucrul ăsta. Copiii nu mai au acces la televizor. Copiii sunt bine deocamdată. Băiatul a rămas traumatizat.

Nu vrea să iasă afară, vrea să stea numai în casă. Băiatul nu ne mai spune ce s-a întâmplat, decât dacă este întrebat de mine sau de tatăl lui.

Fata nu a spus de la început, a fost ceva ce a reținut-o. Vom merge la Protecția Copilului pentru consiliere psihologică. Un comportament schimbat văd doar la băiat. Este mai timid și mai fricos decât înainte.

Băiatul este conștient de ceea ce s-a întâmplat. Eu sincer, strict părerea mea: omorât! Altceva nimic. Toți avem copiii și toți știm cum este să-ți fie frică să-i mai lași pe stradă”, a spus mama copiilor agresați la sediul Poliției Capitalei.

Citeşte şi ULTIMA ORĂ Pedofilul din Capitală este agent de Poliție. Detalii HALUCINANTE din anchetă

Pedofilul din Capitală a fost prins, potrivit unor surse din Anchetă. Bărbatul este agent la Poliția Română, mai exact agent de Poliție Rutieră și a recunoscut faptele.

”La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se afla un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 05.01.2018 un bărbat de 45 de ani.

Potrivit surselor, ar fi recunoscut fapte similare din 2015

Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de Codul de Procedură Penală. Vom reveni cu detalii când stadiul urmăririi penale o va permite”, potrivit unui comunicat al Poliției. Bărbatul este audiat acum.

Doi fraţi – fată și băiat – de 5, respectiv 9 ani, au fost agresați sexual, vineri dimieață, într-un lift al unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei.

2 Comments

2 Comments

  1. UN OARECARE

    2018-01-08T23:49:05+02:00 at 23:49

    intrebarea e ce merita oare un om bolnav?!! daca ar fi un om normal, as putea spune ca merita sa fie impuscat, spanzurat sau aruncat in inchisoare pe viata, dar consider ca acest om este unul bolnav si chiar nu stiu ce merita Pana una alta, este un pericol pentru societate si trebuie sa stea deoparte.

  2. Micuța

    2018-01-08T13:28:23+02:00 at 13:28

    Imi doresc ca acest individ sa plătească … un,, SULET,, de cal în fund în fiecare zi.. mâncare doar o data în zi ,apă la fel …și muncit ptr fiecare moment care trăiește în celulă…nu să îl inteținem noi ,contribuabilii la căldura ,cu măncărică bună și chiar și cu o femeie pe luna…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top