Connect with us

Știri

NOAPTEA MINȚII: O persoană publică din România, amenințată: „NE VEDEM LA METROU!”

Deputatul USR Cosette Chichirău a fost acuzat de reprezentantul ALDE în Parlamentul României, Steluța Cătăniciu, că a amenințat-o că va avea soarta tinerei care a murit împinsă de o psihopată în fața unui tren de la metrou.

Steluța Cătăniciu a afirmat la Antena 3 că deputatul USR i-ar fi zis: „Ne vedem la metrou!”

Cosette Chichirău, USR: „E o minciună ce a zis doamna Cătăniciu. I-am zis domnului Nicolicea că într-adevăr merită să ajungă la pușcărie pentru ce a făcut azi în Parlament.

Habar n-aveți despre legile justiției. Bineînțelesc că îl puteți suna și pe domnul Pleșoianu, care ar fi fost martor.

4 persoane au votat schimbarea unui regulament care e în vigoare din 1994, care vorbește despre posibilitatea opoziției de a emite obiecții la legi.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt cei implicaţi în rezolvarea crimei de la metrou. Decizia Ministerului de Interne

Doamna Cătăniciu a apelat la un abuz în serviciu în această dimineață. Steluța Cătăniciu a făcut dezvăluirea șocantă la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”.

Ameințări în contextul crimei de la Dristor

Criminala care a împins o tânără pe linia de metrou de la Dristor 1, care a decedat în urma impactului cu trenul, a fost prinsă de polițiști. Totul s-a întâmplat în cursul nopții de marți după ce a împins o femeie în fața metroului.

CRIMĂ LA METROU DRISTOR 1 Anchetatorii bănuiesc că femeia ar avea probleme psihice. La audieri, femeia care a împins o tânără în fața metroului, în stația Dristor 1, a fost incoerentă.

Aceasta nu a putut furniza anchetatorilor informații care să lămurească ce a motivat-o să comită crima.

Principala suspectă, în ceea ce are tot mai mult detaliile unei crime, este o femeie de 36 de ani, identificată în scurt timp de poliţişti.

Polițiștii au intrat în alertă imediat, iar până la prinderea femeii, la fiecare gură de metrou au fost distribuite fotografiile cu suspecta. Polițiștii au luat de asemenea toate măsurile de precauție, pentru siguranța călătorilor.

CRIMĂ LA METROU DRISTOR 1 Aceștia au reușit identificarea și prinderea principalului suspect cu ajutorul capturilor de pe camerele de supraveghere de la metrou. Acestea au fost publicate în mediul online.

Individa a fost găsită în zona Unirii, la doi paşi de o altă staţie de metrou şi, dupa câteva ore de audieri, în această dimineaţă a fost reţinută.

CRIMĂ LA METROU DRISTOR 1 O ipoteză pe care se merge este că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei. Nu este exclus nici ca femeia să aibă probleme psihice.

Imediat după tragedia care a cutremurat o țara întreagă, Poliția Capitalei s-a mobilizat și a cerut ajutorul populației. Autoritățile au emis un comunicat de presă cu semnalmentele principalului suspect în acest caz de posibilă crimă.

Criminala de la metrou a fost prinsă, în noaptea de marți spre miercuri. Anunțul a fost făcut de Poliția Română:

„Felicităm echipa Brigăzii de Poliție Transport Public București, pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Aceștia au depistat principala suspectă în cazul omorului de la stația de metrou Dristor 1. Ei sunt, astăzi, EroiiZilei”, este mesajul postat pe Facebook de Poliția Română.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top