Connect with us
Elena Udrea, decizie după condamnarea din dosarul Gala Bute

Politic

Elena Udrea, decizie după condamnarea din dosarul Gala Bute

Astăzi a fost dată sentința definitvă în dosarul Gala Bute. Fostul Ministru, Elena Udrea a fost condamnată de ICCJ la 6 ani de închisoare cu executare, sentința fiind definitivă.

Elena Udrea a transmis mai multe mesaje prin care a fost cât se poate de clară. Inițial, fostul ministru a spus că nu se va întoarce, însă acum a transmis un nou mesaj.

Udrea a continuat și a explicat că tot dosarul ”Gala Bute” este un dosar făcut la comanda. Lucru declarat astăzi la scurt după aflarea sentinței și de Rudel Obreja.

” N-aș vrea să cred că pentru niște oameni care, doar că sunt plini de frustrări și că nu au reușit în viață, eu să ajung să fac pușcărie nevinovată să fiu. Am fost unul dintre cei mai buni miniștri pe care i-a avut această țară. 

Elena Udrea nu se va întoarce în țară

Nimeni nu ar fi putut să facă Gala Bute. Eu nu vreau să le fac pe plac judecătorilor. Eu nu am de gând să spun că nu știam de Gala Bute doar ca să mă apăr în fața unei instanțe croite să mă execute. Nu!

Eu am fost un ministru bun, care s-a implicat. Am făcut lucruri pe care mi le asum. Unde am încălcat legea? Că a boxat Bute în România?”, a spus Udrea.

Udrea a mai precizat că se întoarce în țară doar dacă nu va fi condamnată.

„Eu mă pot întoarce oricând, doar dacă motivele pentru care mi-a fost acordat refugiul dispar. Adică dacă în România am vedea că tot cei care au făcut aceste abuzuri sunt trași la răspundere, oamenii care le fac sunt înlocuiți din funcții, atunci aș putea să am un motiv să spun instanțelor de aici că au dispărut aceste motive, să am și dovezi și atunci pot să părăsesc acest teritoriu. Evident că eu asta îmi doresc să fac”, a spus Elena Udrea.

Citește și Elena Udrea, șase ani de închisoare cu executare! Rudel Obreja a primit cinci ani de închisoare cu executare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top