Connect with us

Politic

Gabriela Firea: „Dragnea vrea să mă desființeze”. Ce plan ar avea liderul PSD cu primăria Capitalei

Gabriela Firea s-a întors de la Madrid și a lansat noi atacuri la adresa șefului partidului ei și șefului Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

„Domnul Dragnea a anunţat într-o şedinţă cu câţiva primari de sectoare că el doreşte să desfiinţeze Bucureştiul”, a susţinut Firea. Ea a spus că Liviu Dragnea le-a spus primarilor cu care s-a întâlnit că va fi adoptată „OUG prin care cele şase sectoare să devină oraşe, ceea ce e anticonstituţional”.

„Primăria Capitalei ori se desfiinţează în totalitate, ori să devină decorativă, iar cele şase sectoare să devină unităţi administrativ-teritoriale”, a mai spus primarul Bucureștiului la România TV.

„Dl Dragnea doreşte să mă anihileze pe mine în totalitate. (…) Dacă ar putea, m-ar lichida şi fizic”, a afirmat Firea.

Ea a spus că la discuţia cu Dragnea, care a avut loc miercuri seara sau joi seara, „au fost cinci primari de sector, toţi mai puţin dl Robert Negoiţă”. „Le-a spus acest lucru de neimaginat şi de neconceput pentru a-i atrage de partea sa pe principiul dezbină şi stăpâneşte”, susține Gabriela Firea.

Gabriela Firea a fost la începutul acestei săptămâni la Madrid, acolo unde s-a întâlnit cu omoloaga sa, Carmena. Membra PSD a lipsit de la Comitetul Executiv în care colegii ei, Neacșu și Țuțuianu au fost dați afară din parti.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt cei cinci judecători din procesul lui Liviu Dragnea de la ICCJ

Președintele României, la Centenarul Armistițiului de la Paris

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top