Connect with us
Ion Cristoiu, după condamnarea șefului PSD: "Liviu Dragnea trebuie să demisioneze"

Politic

Ion Cristoiu, după condamnarea șefului PSD: „Liviu Dragnea trebuie să demisioneze”

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze din fruntea PSD și a Camerei Deputaților, pentru că altfel partidul se va destrăma.

Declarațiile lui Ion Cristoiu vin în contextul în care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în cazul angajărilor fictive.

”Faptul că a fost amânată atât și faptul că este atât de categorică, după părerea mea este începutul unui plan și singura soluție ca acest plan, care este clocit de mai mult timp, să fie zădărnicit este ca domnul Dragnea să se retragă de la conducerea PSD și a Camerei Deputaților.

Dacă nu demisionează, se va destrăma partidul. Impactul este uriaș asupra partidului și a lui Liviu Dragnea. Dacă nu demisionează, atunci partidul va avea mari probleme.  Domnul Dragnea trebuie să demisioneze pentru a salva partidul”, a declarat Ion Cristoiu, la România TV.

Victor Ciutacu: Dragnea a fost condamnat pentru două imprudențe

Totodată, realizatorul TV Victor Ciutacu a avut o primă reacție după condamnarea lui Dragnea.

Acesta consideră că șeful PSD a fost condamnat „pentru două imprudențe”.

„Înțeleg că justiția nu mai este subordonată politic domnului Dragnea, în acest moment, nu? Vreau să mă uit să văd reacțiile celor care plângeau ieri că Dragnea va fi achitat, spuneau că justiția e subordonată politic.

Acum anunță că justiția funcționează? E bine, ce pot să spun, în 24 de ore s-a reformat justiția, nu mai e subordonată politic. Auzi că Dragnea e cel mai rău, că a făcut numai răutăți, a scurtat kilometrul la 800 de metri.

A făcut zeci de milioane, a cumpărat un sfert de Brazilie și e condamnat că a făcut o tombolă la referendum și că a angajat două secretare la Direcția de Protecție Socială?

Cum se justifică tot acest val cu ‘marele corupt Dragnea’? El a fost condamnat pentru două imprudențe,” a spus Victor Ciutacu la România TV.

Citește și: Codrin Ștefănescu, prima reacție după condamnarea lui Dragnea: “Sunt șocat …”

Citește și: Victor Ponta, mesaj pentru Liviu Dragnea după ce acesta a fost condamnat la închisoare

Citește și: Dacian Cioloș, despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Citește și: Condamnări în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman

2 Comments

2 Comments

  1. andrei

    2018-06-22T17:30:08+03:00 at 17:30

    Cristoiu e foarte… dar foarte preocupat de soarta partidului, de parca ar fi cetatean al PSD nu al Romaniei. Dar cu tara cum ramane dom’ jurnalist, analist politic, analist economic si ce alte titulaturi va mai acordati voi intre voi ca sa va gadilati ego-ul personal ???? Tara… stiti, chestia aia la care cotizam toti cu bani munciti ca sa aiba nenea asta condamnat penal si acolitii sai de unde sa fure salarii fictive… Cu tara cum ramane? Nu vreti dvs mai bine sa renuntati la cetatenia romana si sa cereti una de la PSD daca tot va preocupa atat de mult soarta lor?

  2. vasile

    2018-06-22T13:35:09+03:00 at 13:35

    am doua ipoteze care dupa parerea mea sau poate am o parere

    gresita pt a lua o decizie spre binele poporului cum ar fi fie victor

    ponta sa faca un compromis sa se aliaze cu celelalte partide sau

    lovitura de stat al armatei care ar rezolva toate problemele din

    justitie sau altor servicii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top