Connect with us
Liviu Dragnea demisionează din PSD? Dragnea: PSD trebuie să își aleagă un candidat. O propun pe Firea

Politic

Liviu Dragnea a fost internat din nou de urgență la spital! Medicii: „Trebuie operat urgent”

Liviu Dragnea, a fost internat din nou, de urgență la spital, conform unui anunț făcut de Codrin Ștefănescu. Liderul PSD a acuzat dureri grave în zona spatelui, având dublă hernie de disc. „Liviu a ales să facă injecții pentru a putea să fie alături de noi în campanie, dar medicii spun că trebuie operat. Sperăm să se facă bine și să fie alături de noi în campanie”, a spus Codrin Ștefănescu.

Prima internare a lui Liviu Dragnea pe 15 martie

Președintele PSD Liviu Dragnea a mers la spital în cursul zilei de sâmbătă, după ce a acuzat dureri la spate, a confirmat pentru MEDIAFAX , Codrin Ștefănescu. Liderul PSD urmează să fie supus unui RMN și analizelor medicale. „A mai avut o repriză de discopatie sciatică. S-a acutizat chestia asta. Astăzi de abia mai stătea în picioare să vorbească de durere. Am insistat să se ducă să își facă un RMN să își facă analize și să asculte sfatul medicul. După ședința de la PSD Ilfov ne-am împărțit. Eu și colegul mei Mircea Drăghici am plecat spre Brăila, iar dumnealui a plecat spre București. Domnul Dragnea a plecat la spital, unde medicul îi va face RMN, analize”, a declarat Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, pentru MEDIAFAX.
Liviu Dragnea dus de urgență la spital
Liviu Dragnea dus de urgență la spital
Acesta a mai spus că în funcție de starea sa va pleca sau nu în cursul zilei de mâine la Brăila. Liderul PSD a început să acuze dureri de spate în special după discursul de la Târgoviște, de vineri, acolo unde a și menționat la pupitru că este foarte rece. Discopatia lombară apare în urma unor traume fizice repetate şi a presiunii constante şi îndelungate exercitatea asupra coloanei vertabrale.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top