Connect with us
Liviu Dragnea: „Nu este exclusă suspendarea Președintelui Iohannis”

Politic

Liviu Dragnea: „Nu este exclusă suspendarea Președintelui Iohannis”

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a spus, în ceea ce privește suspendarea președintelui Iohannis, în cazul în care nici săptămâna aceasta nu pune în aplicare decizia CCR, că nu este exlusă.

„Nu este exclusă pentru că deja a stat neconstituțional de mult, dacă se poate spune așa. Jocul cu stai să mai citim e o bătaie de joc la adresa CCR și la adresa Constituției”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și: Președintele USR: „Când PSD va declanșa suspendarea Președintelui, toate etapele subsecvente, inclusiv referendumul, trebuie să fie realizate”

Întrebat dacă ia în calcul să renunțe la șefia Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a spus clar că nu.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost întrebat luni dacă ar susţine un demers de schimbare din funcţie a actualului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în contextul anunţului făcut de PNL că va iniţia o campanie de strângere de semnături în acest sens, răspunsul fiind că acest lucru „depinde de PSD”.

Citește și: PNL: „PSD pregătește suspendarea Președintelui săptămâna viitoare. Clanul Dragnea e pregătit să dea foc țării” 

„Există o decizie a CCR şi scrie în regulament cum se face acest lucru, depinde de PSD. Ei trebuie să decidă şi nu alţii”, a susţinut Kelemen Hunor, la Parlament.

PNL va demara strângerea de semnături la nivelul Camerei Deputaţilor pentru demiterea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al acestui for, a anunţat luni liderul liberal Ludovic Orban.

Liviu Dragnea a dezvăluit că șeful SIE „a cedat statului paralel”

Liviu Dragnea, consideră că şeful Serviciului Român de Informaţii, Eduard Hellvig, „a cedat şi el statului paralel”, liderul social-democraţilor afirmând că ar fi bine ca SRI să nu mai fie implicat în nimic altceva decât în atribuţiile legale şi constituţionale pe care le are.

„Am auzit ce au solicitat. E bine să nu mai fie implicat (SRI – n.r.) în nimic altceva în afară de atribuţiile legale şi constituţionale. Sunt implicaţi în dezbaterile publice, pentru că vin informaţii despre implicarea efectivă în alte acţiuni care nu au legătură cu atribuţiile lor”, a declarat Dragnea, luni, la Parlament.

Întrebat ce s-a întâmplat de nu mai este mulţumit de activitatea şefului SRI, el a spus: „S-a întâmplat că a cedat şi el”. Chestionat mai departe dacă Hellvig a „cedat statului paralel”, liderul PSD a răspuns: „Da”.

Într-un comunicat transmis luni presei, Serviciul Român de Informaţii condamnă ferm încercările de denigrare a instituţiei, iar directorul Eduard Hellvig îi asigură pe toţi cetăţenii României de neimplicare în niciun fel de jocuri de putere.

Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top