Connect with us

Știri

Probleme la parastasul Stelei Popescu. Decizia radicală luată de familie

Stela Popescu a decedat, în mod cu totul surprinzător, la finele lui noiembrie, lăsând în urmă foarte multă tristețe! Întreagă lume a plâns-o atunci pe marea artista.

Primul soț și nepoata ei au fost primii care au organizat funeraliile vedetei în cele mai mici amănunte!

La fel se va întâmplă, susțîn apropiații Stelei Popescu, și cu pomană de 40 de zile! În mod normal, ea ar fi trebuit să fie făcută la sfârșitul acestui an, dar, din păcate, va fi amânată până în ianuarie, dar nu din vină familiei.

“În jurul datei de 31 decembrie, urmă să aibă loc pomană actriței, dar ea se va decala pentru anul viitor! Motivul este legat de faptul că în perioada dintre Crăciun și Sf. Ion nu se organizează niciun parastas, astfel că nici cel al Stelei. În aceste condiții, Dan Puican a anunțat că el va face o masă mare și va merge la cimitir cu pachete în jurul datei de 15 ianuarie”, au dezvăluit persoane de la Teatrul Contantin Tănase.

Citeşte şi Stela Popescu, dezvăluire cutremurătoare: “Trei vise îngrozitoare!”

Îndrăgitul actor a vorbit despre relațiile sale cu Stela Popescu și Cristiana Stamate, două colege de breaslă atât de apropiate lui. Cristina Stamate s-a stins a doua zi după ce Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum.

”E o seară tristă. Îmi amintesc de aceste două mari artiste, colege minunate, ele dădeau un mare ajutor marelui public, prin însăși menirea teatrului, reprezintă oful cetățeanului, durerea lui” a spus Alexandru Arșinel.

Actorul a povestit că suferința Cristinei Stamate l-a luat prin surprindere

”Nici nu am știut, Cristina s-a pensionat. Ea deschidea spectacole, le dădea ritmul, nuanța. M-am întâlnit cu ea la un moment dat și îmi zice că a scăpat. Doctorul a avut inima mea în mână” a rememorat actorul.

Actorul a vorbit și de propria suferință, boala de rinichi care îl chinuie de o jumătate de veac și a explicat ce s-a întâmplat după ce transplant.

”Boala asta am avut-o de pe la 25, 26 de ani. N-aș mai vrea să vorbesc. Cert este că profesorul Lucan cu echipa lui m-au salvat. A doua zi am aflat că eram atacat, că am furat…

Pomeneau de o fată care murise, dar ea murise cu un an înainte. În fruntea celor care mă apărau era Cristina. Era de-o camaraderie extraordinară (…) O fată minunată, care n-a fost suficient de fericită în viață” a mai spus Alexandru Arșinel.

Citeşte şi Ce poze să nu publici pe Facebook de Crăciun sau de Revelion

Perioada Sărbătorilor este una care poate favoriza depresia. Din nefericire, rețelele de socializare sunt capabile să accentueze această stare.

Comparația permanentă cu viața prietenilor, care din fotografiile publicate pe Facebook pare mult mai activă din punct de vedere social și mai interesantă ca a noastră ne poate crea sentimente puternice de frustrare.

Mai mult decât atât ne poate scădea încrederea în propriile forțe, avertizează psihologii.

Prin urmare, dacă nu vrei să fii unul dintre acei utilizatori care provoacă astfel de stări amicilor de pe Facebook, evită să publici prea multe poze cu tine în concediu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top