Connect with us

Știri

România a fost invadată de imigranți. Ce se întâmplă chiar în aceste clipe: „Dramatic este că…”

Venirea imigranților nu mai e o sperietoare pe care politicienii o folosesc pentru a câștiga capital electoral. În această dimineață, spre stupefacția pazei de coaste de la mare, au venit imigranții.

Au venit imigranții!

Zeci de migranți proveniți din zonele de conflict din Orientul Mijlociu invadează plajele din România. Ei au ajuns, cu o barcă, pe țărmul Mării Negre, între stațiunile 2 Mai și Vama Veche.

Refugiații erau așteptați la mal de efective importante ale Poliției de frontieră și Gărzii de Coastă.

CITEȘTE ȘI: Barca cu imigranți a ajuns pe plajă, iar după câteva secunde a început haosul!

”Dramatic este că aceste ambarcațiuni, în număr de trei au părăsit Turcia și se îndreptau către Bulgaria, sunt ambarcațiuni de agrement. Imigranții au profitat de un moment liniștit al Mării Negre, forțând mai întâi barajul celor din Bulgaria, fără vreo reușită și ajungând în România, unde au fost opriți. Unul dintre vase a eșuat parțial, chiar la jumătatea distanței”, a declarat Sorin Roșca Stănescu, pentru Antena 3.

”Dacă au accesul blocat pe ruta pe care au folosit-o până acum, automat vor veni în România pentru a pleca spre Europa de Vest.” a spus jurnalistul Radu Tudor, la Antena 3

1 Comment

1 Comment

  1. Tony Blajinul

    2017-09-09T14:36:45+03:00 at 14:36

    SA vina cu MIILE avem nevoie de MUSULMANI ei vor curata Ardealul de Hoardele Maghearofile ASA nu se mai poate Guvernul Ungariei ne face necazuri EI bine vom riposta MIGRANTI vor ocvupa tinutul Covasna si Harghoita AFARA din Rom,anoia cu Bozgori care nus multumiti de condirtile create VREM respect si se poate Prin popularea Satelor Oraselor cu migranti din Turcia care stiu cum se traeste in terorizm VREM liniste in transilvania ARABI pot face liniste si siguranta pentru acest popor dornic de cinste si omen ie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top