Connect with us

Știri

Rovana Plumb, cu ochii în lacrimi după demisia lui Dragnea

Liviu Dragnea a fost condamnat de Instanța Supremă la închisoare cu executare. Președintele PSD a primit 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive.

Valul de reacții nu a întărziat să apară iar oamenii au ieșit din nou în stradă seara trecută. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, susține, cu lacrimi în ochi, că Liviu Dragnea, nu are niciun motiv să demisioneze pentru că beneficiază de prezumția de nevinovăție.

”Domnul Dragnea nu are niciun motiv să demisioneze. Ambele funcții pe care le deține sunt de mare responsabilitate pentru români”, a spus Rovana Plumb.

Întrebată de ce are lacrimi în ochi, Rovana Plumb a explicat că înainte de a avea orice altă funcție ”sunt om și sunt foarte afectată să văd aceste probleme”, a mai precizat Rovana Plumb.

Toată lumea se întreabă acum ce va face mai departe Liviu Dragnea. Potrivit ultimelor informații apărute pe surse, Liviu Dragnea a telefonat celor din cercul de apropiați și i-a întrebat ce părere au dacă va demisiona, măcar de la șefia Camerei Deputaților.

Sursele au precizat că nu este vorba deocamdată despre o decizie a liderului PSD, ci mai mult de o sondare a apelor. Al treilea om în stat vrea să vadă dacă mai are sprijin sau nu în rândul apropiaților.

Citește și Comitetul Executiv al PSD se reunește de urgență după condamnarea lui Liviu Dragnea

De partea cealaltă, adversarii lui Liviu Dragnea din PSD s-au întâlnit la un restaurant din Capitală și au convenit, de principiu, că în ședința Comitetului Executiv nu vor cere demisia lui Liviu Dragnea. Aceștia au de gând să aștepte evoluțiile ulterioare.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte, vineri după-amiază, ca urmare a sentinţei de condamnare a liderului partidului, Liviu Dragnea, în dosarul privind angajările fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

Joi seara, liderii organizaţiilor judeţene ale partidului au primit mesaj de convocare la reuniunea CExN.

Vestea condamnării lui Liviu Dragnea la 3 ani și șase luni de închisoare cu executare a picat ca un trăznet în partidul PSD. Lia Olguța Vasilescu a dezvăluit la scurt timp că a fost o greşeală faptul că nu a fost aplicată decizia Curţii Constituţionale cu privire la constituţionalitatea Ordonanţei de urgenţă nr. 13/2017.

Aceasta susține că „nu sângerează numai Liviu Dragnea, sângerează partidul în această perioadă” şi speră „să nu i se înmoaie genunchii” lui Dragnea, la fel cum „a fost cu un premier care a demisionat din funcţie”.

 

2 Comments

2 Comments

  1. COCU EMA

    2018-06-22T16:33:27+03:00 at 16:33

    NU CRED CA SE VA REZOLVA TREBURILE CU DEMISIA LUI DRAGNEA …SANT SIGURA CA TREBURILE SANT MULT MAI ADANCI IN SANUL PARTIDULUI …..UNDE …..SE DIRIJEAZA FARA SA SE TINA CONT DE ACEST POPOR CARE LA VOTAT…SI PARLAMENTUL PARTINITOR..CARE DAU VOTUL DUPA URECHE SAU DUPA CUM BATE VANTUL FARA O JUDECATA CORECTA SI MATURA .

  2. Camelia Uberti

    2018-06-22T16:16:19+03:00 at 16:16

    Lacrimi de crocodil. Daca nu ar fi in aceeasi barca a dosarelor penale s-ar manca intre ei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top