Connect with us
S-a dus la întâlnire cu un bărbat cunoscut pe internet și i-a făcut o poză, pe care i-a trimis-o fratelui său. Ce s-a întâmplat după câteva minute

Știri

S-a dus la întâlnire cu un bărbat cunoscut pe internet și i-a făcut o poză, pe care i-a trimis-o fratelui său. Ce s-a întâmplat după câteva minute

Ceea ce trebuia să fie o zi fericită pentru o tânără în vârstă de numai 28 de ani a devenit un adevărat coșmar pentru ea și pentru cei dragi ei.

Olga Emelyanova, o femeie din Rusia și mamă a doi copii, a ieșit împreună cu Rasim Sadykov, în vârstă de 28 de ani. Cei doi se cunoscuseră pe internet și și-au dat întâlnire în oraș.

Din păcate, aceasta a fost ultima zi a tinerei, deoarece Rasim a ucis-o cu sânge rece, după ce a refuzat să întrețină relații intime cu el.

Tânăra a reușit să îi trimită o fotografie fratelui său în timp ce se afla împreună cu ucigașul său în mașină. Habar nu avea că aceea va fi ultima sa zi.

Atunci când a văzut că sora sa nu mai dă un semn de viață, fratele Olgăi a mers la poliție, acolo unde le-a arătat anchetatorilor poza cu Rasim.

Tocmai această fotografie a fost cea care i-a ajutat pe polițiști să îl găsească pe criminal. Înainte să moară, Olga i-a scris fratelui său un mesaj, în care i-a spus: „Sunt dusă undeva”.

Mai târziu, criminalul le-a spus polițiștilor că a strangulat-o pe Olga cu o bucată de sfoară înainte să îi arunce corpul în niște tufișuri. După șase zile de căutări, anchetatorii au reușit să îi găsească rămășițele, scrie Daily Mail.

Comunitatea este șocată de întâmplare

Familia și întreaga comunitate este șocată de această întâmplare, mai ales că Olga are și doi copii mici. Acum, aceștia vor rămâne fără mamă și vor locui cu tatăl lor.

CITEȘTE ȘI: Crima din Brașov: Ce au găsit legiștii la autopsie. Avocatul criminalului vine cu noi informații înfiorătoare despre acesta
Și-a împușcat iubitul în timp ce voiau să devină celebri pe internet. Ce pedeapsă a primit pentru crimă
Crimă înfiorătoare! A ucis cu sânge rece patru persoane, ce pedeapsă a primit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top