Connect with us

Vedete

Anca Pandrea, în stare gravă! Totul depinde de un singur aparat

Viața Ancăi Pandrea depinde de un aparat medical. Viața Ancăi Pandrea depinde de un aparat medical, fără de care ar putea să moară oricând.

De când a rămas singură, după ce Iurie Darie s-a stins din viață într-o zi de noiembrie, actrița a ajuns de mai multe ori pe mâna medicilor.

A fost internată în spital, și în urma unor investigații amănunțite, i-au fost descoperite mai multe probleme de sănătate. De atunci, Anca Pandrea e dependentă de inhalator. Fără acesta, ea riscă să-și piardă viața, motiv pentru care actrița și-a cumpărat, recent, un aparat nou, performant, care să o ajute la respirație.

”Am insuficiență pulmonară și cardiacă. În fiecare dimineață, am nevoie de inhalator. Sunt depedentă de el. Risc să mor în somn. Mi-am luat unul nou, de care aveam mare nevoie”, a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

Chiar dacă în ultimul timp nu a mai fost internată, Anca Pandrea nu stă prea bine cu sănătatea

”Am probleme și cu spatele. Din cauza durerilor de la mijloc, am început procedurile cu parafină și cu ultrasunete. Merg cam în fiecare zi, timp de două ore”, a mai spus aceasta, în exclusivitate pentru Libertatea.

Cu toate probleme de care suferă, Anca a intrat în postul Crăciunului.

Actrița s-a decis și că este timpul să țină post, cu ocazia Crăciunului. Acest lucru, spune ea, o ajută și să-și îmbunătățească sănătatea.

”Țin tot postul de Crăciun. Este bun și pentru sănătate. La ultimele analize, mi-au ieșit cam mari trigliceridele, dar și ureea și colesterolul. Nu mai mănânc nici carne, nici lactate”, a mai spus aceasta.
Și, una peste alta, week-endul trecut, actrița a avut ceva emoții cu centrala casei. ”Am simțit miros de gaz. Am sunat imediat să vină cineva să-i facă un control. Ieșeau gaze”, a povestit Anca Pandrea.

Citeşte şi Fostul mare fotbalist Iosif Rotariu a înfiat-o pe Kassandra, când fata avea 4 ani. Micuța fusese torturată de bunica sa. Ce s-a întâmplat cu ea după 44 de operații suferite

În urmă cu câțiva ani, fostul mare fotbalist Iosif Rotariu a adoptat o fetiță, pe nume Kassandra. Micuța a avut o viață greu de imaginat pentru mulți. Ea a fost otrăvită cu acid și arsă cu țigara, până să împlinească patru ani.

La un moment dat, bunica fetiței chiar a încercat să o arunce pe fereastră.

Mai mult, pe lângă chinurile greu de imaginat la care a fost supusă, Kassandra suferă și de o boală a oaselor, care îi distruge articulaţiile.

Viața fetei s-a schimbat în momentul în care a fost adoptată de soții Rotariu. Iosif și Dana au mers cu fata până la Strasbourg, în Franța pentru a încerca să o facă pe fată mai bine.

Acolo au ajuns şi în luna aprilie a acestui an, pentru ca medicii să-i facă mai multe controalele de rutină şi să o pregătească pe Kassandra pentru intervenţie.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu plecăm la cea mai grea încercare de până acum: operaţia 44. O rugăm pe Maica Domnului şi pe toţi Sfinţii să mijlocească la bunul Dumnezeu pentru reuşita noastră.

Mulţumim tuturor care ne-au ajutat material şi moral, ne-au sprijinit şi au fost alături de noi în toţi aceşti ani”, a scris familia fetei pe o rețea socială.

Citeşte şi Horoscop 22 noiembrie 2017. Vărsătorii se simt liberi şi fericiţi

1 Comment

1 Comment

  1. hofer gheorghe

    2017-11-22T18:58:01+02:00 at 18:58

    D na pandrea in loc de carne consumati fasole,mazare galbena ,naut si linte ca si mine de ani de zile si multe cruditati

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top