Connect with us
Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, cum a început povestea lor

Vedete

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, cum a început povestea lor

Fosta iubită a lui Victor Slav a vorbit despre situația în care se află acum. Frumoasa prezentatoare a adus lămuriri în ceea ce privește despărțirea de Victor Slav.

Bianca a declarat că această decizie a fost luată de comun acord. În acest moment ea dorește să se axeze pe carieră și pe creșterea copilului. În ceea ce privește varianta unui nou iubit, Bianca a vorbit deschisă și despre acest lucru.

Prezentatoarea Kanal D a spus că în acest moment nu se află în acest într-o relație cu Tristan Tate. Tristan este un om de afaceri englez cu care se speculează că Bianca a început o relație.

“Ne știm de câteva luni, prin prieteni comuni. De fapt, pot să spun ca el nici nu știa cine sunt. Mi-a spus că vrea să mă vadă în realitate, după ce m-a văzut în poză, mi-a spus că vrea să vadă dacă am doi metri și eu, că el cam atât are.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu Tristan Tate

Vorbim doar în engleză, așa mă mai perfecționez și eu. Da, vorbim non-stop, dar de văzut… mai răruț. El e om de afaceri, eu sunt femeie de afaceri și om de televiziune, am și un copil de care mă ocup cât de mult se poate, așa că am iesit de doar câteva ori, la cina, singurele momente în care, de fapt, ne-am văzut.

Oricum, țin să precizez că decizia de a mă despărți de Victor, decizie pe care am luat-o de comun acord, nu are nicio legatură cu Mr. Tate. Între noi nu s-a pus problema de infidelitate.

Citește și Bianca Drăgușanu, ADEVĂRUL despre DESPĂRȚIREA de Victor Slav: „Răcirea a început din luna…”

Îl respect enorm de Victor, îl iubesc, e tatăl copilului meu minunat, îl voi pastra in inima pentru totdeaua.” , a mai spus Bianca Drăgușanu, potrivit wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu a spus că în acest moment a reușit să treacă peste momentul despărțirii de Victor Slav.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top