Connect with us
Ce mai face Loredana de la ”Insula Iubirii”. Părăsită înainte de nuntă?

Vedete

Ce mai face Loredana de la ”Insula Iubirii”. Părăsită înainte de nuntă?

Loredana, fosta concurentă a primului sezon de la ”Insula Iubirii”, pare să fi fost lăsată cu ochii în soare cu mai puțin de o lună înainte de nuntă. Se pare că iubitul indian a aflat ca aceasta îl înșela.

“După ce s-au terminat filmările la „Insula iubirii”, Loredana si iubitul ei de atunci, Liviu, au plecat impreuna in Anglia si acolo s-au despărțit.

Ea a cunoscut un bărbat, un indian stabilit acolo cu foarte multe afaceri si foarte multi bani si urma sa faca nunta anul acesta pe data de 18 August la un restaurant din Mamaia

Ea spune tuturor ca este cu el de 4 ani de zile, însă acum 3 ani ea era la insula iubirii. Il făcea de bani non-stop, se poate vedea si pe Facebook cum se afișează cu cadouri si flori, însă nu cu destinatarul!

El era plecat in Anglia pt o perioada ocupat cu afaceri, iar ea si-a făcut de cap cu altcineva. A aflat si el, a anulat nunta spre șocul ei si al familiei ei, care isi doreau averea lui.

Ea a început sa anuleze tot, de la rochie de mireasa, la restaurant.

Tuturor le spune ca părinții ei au sfătuit-o sa nu intre intr-o relație unde sunt numai certuri de la început, însă familia ei ar fi călcat si pe cadavre sa o știe pe fata lor pusă bine financiar”, a mărturisit un apropiat al Loredanei pentru cancan.ro

Anunțul pe care chiar însăși Loredana l-a scris pe un grup de viitoare mirese de pe o rețea de socializare și face ca totul să sune destul de oficial, sună cam așa:

“Există o disponibilitate pentru un eveniment la noul restaurant Diplomatic Mamaia, în data de 18 august 2018?

Știu că este târziu, dar dacă sunteți interesate de această dată, vă rog contactați-mă. Locația este superbă, pe malul mării.

Vă mulțumesc, o zi frumoasă!”

Citește și: Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii: ”Din respect pentru producție…”

Pe parcursul emisiunii ”Insula iubirii” detalii șocante au ieșit la iveală din relația Loredanei cu Liviu. Dacă au fost în emisiune să-și testeze dragostea, se pare că cei doi nu s-au iubit atât de mult încât să reziste și după emisiune.

Emisiunea„Temptation Island – Insula Iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan, a ajuns la cel de-al treilea sezon. Recent s-au încheiat filmările din Thailanda, iar, în curând, emisiunea prezentată de Radu Vâlcan va începe să fie difuzată pe Antena 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top