Connect with us
Bunicul Antoniei a fost diagnosticat cu stenoză cardiacă și trebuie să fie operat pe cord deschis, a anunțat mama cântăreței.

Vedete

Clipe grele pentru Antonia, după ce medicii au anunțat ce are bunicul său

Antonia și mama acesteia trec prin momente mai puțin plăcute. Mihai Constantinescu, bunicul cântăreței, a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, câștigase lupta cu cancerul faringian, dar acum a primit o nouă veste proastă. El a fost diagnosticat cu stenoză cardiacă și trebuie să se opereze de urgență.

Citește și: Antonia, EXECUTATA silit!

”Tata obosea foarte repede şi avea ameţeli pentru că nu se mai oxigena cum trebuie creierul. Am fost la spital, am făcut toate analizele de rigoare, iar medicii au depistat că valva de la inimă nu se mai închide cum trebuie, iar sângele nu mai circula ca la o persoană normală. Ni s-a recomandat să facem cât mai repede cu putinţă operaţia de înlocuire a valvei aortice”, a povestit pentru Click! Denise Iacobescu, mama Antoniei.

Bunicul Antoniei, impreuna cu ea si mama sa

Bunicul Antoniei, impreuna cu ea si mama sa

Intervenția chirurgicală costă în jur de 8.000 de euro, iar perioada de vindecare este una destul de lungă și dificilă, bunicului Antoniei urmând să i se monteze o valvă artficială.

Citește și: Antonia, declarație surprinzătoare despre relația cu Alex Velea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top