EXCLUSIV. Larisa Vasile de la Exatlon, despre participarea la „Ninja Warrior”: „Îmi plac foarte mult provocările”

28.07.2018
EXCLUSIV. Larisa Vasile de la Exatlon, despre participarea la „Ninja Warrior”: „Îmi plac foarte mult provocările”

Larisa Vasile a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Exatlon. În ciuda faptului că nu era celebră înainte să participe la Exatlon, aceasta a reușit în nenumărate rânduri să primească voturile necesare pentru a merge mai departe.

Dacă la intrarea în competiție era extrem de timidă, în lunile petrecute în Republica Dominicană s-a transformat, iar acum este mult mai puternică și mai hotărâtă să aibă proiecte noi.

Larisa a oferit un interviu în exclusivitate pentru huff.ro, în care a vorbit despre viața sa de după Exatlon, despre cum i s-a schimbat viața, dar și despre o participare la o altă competiție sportivă celebră, care va începe peste numai câteva luni.

Fosta concurentă a echipei Faimoșilor a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după ce s-a întors în România. Pentru că a petrecut atâtea luni în care a depus foarte mult efort, aceasta are nevoie de câteva luni pentru a se odihni. Din acest motiv, a renunțat la o parte din orele pe care le susținea la sală.

„Din această experiență, cel mai mult mă bucur că mi-am făcut foarte mulți prieteni și comunic mai mult. Soțului meu i-a fost foarte greu fără mine. Și și-a dat seama că nu mai poate sta fără mine. Când am ajuns acasă, m-a așteptat cu cadouri, el nefiind cu cadourile. Mi-a spus că mă susține și este deschis în tot ceea ce vreau să fac de acum încolo.

Citește și: Mariana de la Exatlon, mesaj pentru Gigi Becali, după darul primit de la acesta

Am fost foarte slăbită fizic când am ajuns acasă, mă dureau articulațiile, ligamentele.  Încă am probleme cu genunchii și am zis că vreau să iau o pauză și să mă recuperez. Chiar și soțul meu mi-a spus să fac pauză vara aceasta de la orele pe care le predau. Să mă liniștesc și să încep din toamnă.

Acum țin doar câteva clase, țin locul unei colege. Dar m-au contactat foarte multe fete și m-au întrebat când reîncep orele și să le anunț unde, că vor să vină la clasele mele.

Eu predau clase de Total body, unde lucrez tot corpul, cu greutăți mici și exerciții de cardio. Îmi plac cursurile intense, care te solicită foarte mult fizic, Body pump și Combat sunt preferatele mele”, a dezvăluit Larisa Vasile.

Larisa a vorbit despre participarea la „Ninja Warrior”

De asemenea, Larisa știe că în curând vor începe noi emisiuni asemănătoare Exatlon, precum „Ninja Warrior” și „Tribul”. Întrebată dacă ar vrea să concureze din nou într-un astfel de format de televiziune, în care trebuie să plece de acasă pentru luni întregi, Larisa a dezvăluit ce părere are despre aceste emisiuni.

„Am văzut și eu că va fi această emisiune Ninja Warrior și m-a cam atras, sincer. Dar fiind slăbită după Exatlon și implicând mult mai multă forță fizică, am spus că trebuie să iau o pauză, să mă refac și la urmatorul sezon, de ce nu?

Citește și: Exatlon sezonul 2: Peste 10.000 de fani s-au îscris deja pe pagina de casting a emisiunii

Am vizionat câteva emisiuni din Exatlon și chiar mi s-a făcut dor, cu siguranță aș vrea să mai particip la acest gen de emisiuni, îmi plac foarte mult provocările. Dacă se va organiza Exatlon All Stars și mi se va propune să mă întorc în Republica Dominicană, cred că m-aș întoarce.

Traseele și probele sportive de acolo îmi lipsesc cel mai mult. Îmi plăcea când ne aștepta autobuzul la poartă și drumul pe care îl parcurgeam până la probe și înapoi. De asemenea, discuțiile din autobuz și câteodată mai și cântam împreună, melodii pe care ni le aduceam aminte. Tot ce am trăit acolo și cum am trăit, tot ce ni s-a întâmplat, cred că fiecare dintre noi nu va uita”, a mai spus fosta concurentă.

Larisa vrea să plece în vacanță cu cei dragi

Cât despre o vacanță, Larisa se gândește să plece împreună cu familia sa pentru câteva zile în Grecia.

„M-am gândit să merg în vacanță imediat după ce am revenit în țara, voiam să o duc pe mama mea undeva în afara țării, dar am zis că mai aștept. Sora mea va veni în țară prin septembrie. Și ne-am gândit că ar fi frumos să mergem cu toții în Grecia pentru câteva zile”, a mai spus Larisa.