Connect with us
INNA si-a schimbat lookul! N-o mai recunosti deloc!

Vedete

INNA si-a schimbat lookul! N-o mai recunosti deloc!

De la trupa O-Zone incoace, niciun alt artist nu a cunoscut faima pe care o cunoaste dobrogeanca Inna. Cantareata si-a surprins fanii prin schimbarea de look spectaculoasa, postand o fotografie pe Instagram.

Nu este prima oara cand artista face schimbari radicale in privinta parului ei, insa de data aceasta nu a fost chiar toata lumea multumita vazand poza.

Inna si-a pus o peruca blonda pe cap si si-a facut un selfie cu o prietena dupa care le-a aratat fotografia fanilor.

Innei nu ii sta deloc rau tunsa bob, insa blondul nu o prea avantajeaza, sustin fanii. „Stare blonda”, a scris Inna la fotografia postata. „Imi place foarte mult cum iti sta bruneta. Nu ti se potriveste deloc blonda”, a scris unul din urmaritorii ei pe Instagram.

Inna la Vocea Romaniei Junior. Afla ultimele detalii ale mutarii de la PRO TV

S-a aflat de ce Carla’s Dreams nu se fotografiaza cu fanii

INNA si-a schimbat lookul! N-o mai recunosti deloc!-1

Nu e prima oara cand Inna apare blonda in fata fanilor. S-a mai intamplat cu ocazia videoclipului „Good time”, unde apare vopsita pe fata cu negru, o colaborare cu mai cunoscutul artist care a cantat cu cele mai faimoase cantarete din America, Pitbull.

Cine este Inna?

Inna este cea mai cunoscuta cantareata de muzica dance si house din Romania. Artista a devenit cunoscuta datorita colaborarii cu trupa Play & Win in anul 2008, an in care a fost lansat si primul ei disc, „Hot”. Piesa „Hot” a ajuns pe primul loc in Romania, Polonia, Rusia, Turcia, Grecia, Ungaria si Bulgaria in doar cateva saptamani.

De pe primul ei album, Inna a extras alte patru discuri single, „Love”, „Deja Vu”, „Amazing” si „10 minutes”. Pe 15 aprilie 2009, Inna facea pasul cel mare in cariera ei solo: a semnat un contract de management cu una dintre cele mai importante case de inregistrari din America, Ultra Records. Astfel, datorita acestui contract, Inna s-a auzit in anii urmatori in Canada, SUA si Regatul Unit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top